keskiviikko 16. tammikuuta 2013

We can fly together

Tänään ollaan oltu hirmu reippaita (siis 15.1.) kelkkailemassa käyty, josta hehkutinkin jo edellisessä postauksessa. Lara lepäili loppu ehtoon ja Juran kanssa kipittelin läheiseen koirapuistoon. 
Tapansa mukaan Jura rakasti jokaista ihmistä koirapuistossa ja juoksutti toisia koiria. Kaikki koirat olivat pieniä, joten Jura vain spurttaili päästä päähän ja odotteli että muut kerkeevät lähemmäs ja uudestaan. Kauaa Jura ei kuitenkaan ehtinyt juoksuttaa pikkukavereitaan kunnes porukka lähti ja tilalle tuli 9kk:n ikäinen lapukkatyttö, siitähän vasta riemu repesi. Välillä painittiin, juostiin, mölyttiin ja välillä sitten taas mentiin vierekkäin ja nuuskuteltiin. 
Lopulta oli jo omat sormet niin jäässä (vaikka oli sormikkaan käsissä) että oli pakko lähteä kävelemään kotiin. Kotimatka meni leppoisasti, kyllä kakarakin pikkuhiljaa alkaa täysin sisäistää miten siinä hihnassa kuuluu kulkea.
Puoli yhdeksältä lähdettiinkin sitten Laran kanssa liitämään. Paljastinkin jo, että kaverin kanssa vuokrattiin halli. Kolmas treenaaja on haussa varsinkin kun tänään todellakin huomattiin, että tunnissa on hyvin aikaa kolmelle treenata tarpeeksi kerralla, kahdelle se on hiukan liikaa - menee aikaa hukkaan.
Treenattiin edellisten rataa ja kyllä oli hankala! Yksinkertainen tavallaan mutta ne käännökset, voi luoja. Huomattiin ainakin, että erilaisia käännöksiä pitää harjoitella lisää. Keppitreeni tuotti tulosta, alkuun takkuili ja pahasti kun koitin pallon kanssa palkata, ruokapalkalla kepistys sitten sujuikin. Pientä haparointia löytyy mutta näkyy siellä hiukan sitä rytmiäkin jo, nyt tavoitteeksi onki kepeillä pistetty että tarkkaan lihasmuistiin kepitys sitten voidaan lisätä vauhtia ja omaa etäisyyttä. 
Videoita katsellessani huomasin, että oma ohjauskin on hiukan parantunut - vielä se käsi vähän roikkuu paikkapaikoin, mutta pääosin korkeudensäätö on kohdillaan.

Vähän taukoa kun alkaa lassien rattaat heittää vipperää :)
- Treeneistä jäi mahtava fiilis, tunnitkin on sopuhintaisia ja esteet todella hyväkuntoisia -

 Matkan varrella keksitty rata treenien loppuvaiheessa.

Ei kommentteja: