torstai 31. tammikuuta 2013

Pomppa päivä

Läysin itseni heti aamusta taas katselemassa ompelutarvikkeita antassun verkkosivuilla hihnoihin, pantoihin, näyttelyremmeihin, takkeihin ym. you name it. Palava hinku tehdä koirille pitkästä aikaa uudet hihnat ja pannat, polypropeeni materiaalina, puolikurra mutta millainen kuosi. Maastokuosi kävi mielessä mutta sitten muistin, että jotenkin tuo nauha on sellaista ettei kone oikeen tykkää ommella sitä. Jacquard niminen nauha miellytti silmää, mutten kuitenkaan halua molemmille samanlaisia, selvä ero pitää olla mutta väreissä tarvitsisi olla jotain yhteistäkin. Oppitunti; kuinka tehdä simppelistä asiasta hankalaa osa 893027.
Jaguaari ja pinkki maastokuvio miellytti omaa silmää todella paljon! Olisi jotain tosi erilaista mutta nyt on pakko sanoa, että metrihinta hieman hirvittää. Lopulta katselin yksivärisiäkin ja suunnittelin yksityiskohtia heijastinnauhoilla. Viimein päädyin lopputulokseen, että samapa tuo mitä päätän nyt, koska mieli muuttuu viimeistään siinä kohtaa kun tilaan tarvikkeet.

Lopulta siirryin kuitenkin penkomaan vaatekaapista vanhoja verhoja ja lakanoita kunnes kirkkaan keltainen kukkakuoseilla varusteltu kangas osui silmiini ja sitten välähti. Uhrasin sohvalla pyörivän, todella huonossa kunnossa olevan fleecepeiton ja aloin ompelemaan Juralle treenipomppaa - lopputulos näkyykin kuvassa. Addiktiohan siitä iski - tällä hetkellä hartiat kipeinä - joten tein vielä pomppaan sopivan hupun, jota Jura ei arvostanut yhtään. 
Lopusta kankaasta suunnittelin tekeväni uuteen kevythäkkiin makuualustan, mutta jotenkin sitä muovautui Larallekin oma treenipomppa. Ei kylläkään niin onnistunut versio kuin Juran mutta pitäisi koiralle kelvata. Nyt on talvisin hurttien mukava odotella treenien alkua, eikä mun tarvitse pähkäillä että onko varmasti lihakset lämpiminä. 

Ei hyvää jollei pahaakin. Laralla on nenäpunkki - oireet ainakin vahvasti viittaa siihen. Joten Jurallakin on erittäin suurella todennäköisyydellä. Ihana mieheni kävi eilen hakemassa lääkkeet hurtille, eiköhän se kohta siitä lähde ja loppuu niiskutus. Miestä edelleen ylistääkseni, menipä vielä eilen yllättämään ja vei pyytämättä kevythäkin - jonka vetoketjusta Jura oli palasen nakertanut pois - korjaukseen sekä kävi ostamassa uudenkin <3 Ihanaa huomaavaisuutta :} Petasi tietenkin vuosipäivä lahjan sillä, jollei keksi siihen mennessä mitään lahjaa.

Ei kommentteja: