tiistai 15. tammikuuta 2013

The best thing about winter

Hieno päivä, suorastaan mahtava! Mukava ilma, pikku pakkanen ja hiukan tuulta, mukavasti tarkenee pihalla pidemmänkin aikaa.

Aamupäivällä lähdettiin avokin ja koirien kanssa Ulvilaan kelkkailemaan. Otin itelle juoksuvyön ja remmin - Jura siihen, Matti potkutteli kelkan kanssa ja Lara veti. Alku hiukan takkuili, teitäkin oli hiekoitettu (*piip*) ja Jura meni narussa miten sattui. Mentiin pienen matkan päähän jalkapallokentän viereen polulle, hyvä luminen ja hiukan jäinen suora jota ei oltu yhtään hiekoitettu, jes!
Noin 200 metriä hienoa suoraa! Matti veti suoran edestakas Laran kanssa keskenään, otin muutama kuvaa ja Jura huusi, toinen halusi myös juoksemaan. Päätin sitten kokeilla ihan mielenkiinnosta miten Jura menisi siinä kelkan edessä Laran rinnalla ja heivasin sen siihen. Matti meni suoran toiseen päähän ja menoksi! Juralla oli ihan perus talutusvaljaat päällä (just sellaset ku ei sais mielellään vedättää) ja pistinjuoksuvyöhön kuuluvan remmin kelkkaan kiinni. 
Hirveellä innolla Jura veti ja todella oikeaoppisesti meni Laran rinnalla koko (lyhyen) matkan. Tarkkailin matkan aikana juoksuvyön joustopätkää (oranssi) eikä se juurikaan venynyt, eli ei Jura hirveästi voimalla vetänyt. Remmi oli kuitenkin hienosti kireällä koko matkan ja sehän siinä on tärkeintä, varsinkin alkuun! 

Kyllä täällä kohta on nahkoista koostuva minivaljakko :} 

- Myös pieni tilanne päivitys, Laran agilitytreenit saavat taas jatkua! Vuokrattiin kaverin kanssa halli ja nyt päästään treenailemaan oma-aloitteisesti puikkonokkien kanssa. -

Ei kommentteja: