perjantai 4. tammikuuta 2013

Lets get it started

Olisihan tämän vuosi paremminkin voinut alkaa.


Laran agility tuli ja meni, kurssin hinta on omaan lompakkoon sen verran kova etten oikeen muuta keksinyt kuin jättäytyä pois kurssilta. Onneksi hallikausi ei kestä ikuisesti niin keväällä voidaan jatkaa ohjatusti kentällä agilityn treenaamista.
Nyttei sitte muita treenejä ole kuin tokotreenit. Halli on sama, joten saadaan vähän keppejäkin treenattua tokon yhteydessä, koska kepit on ainoa este mikä ei mene oikeen sulavasti ja sitten on ihanat epikset, niissä sitte kierretään harjoittelemassa! Että ei tää Laran agiura tähän hyydy, tavalla tai toisella me treenataan!


Juran agility ottaa sen sijaan alkuruopaisunsa ohjatusti 13.1. Jännäää :} Tänään tokotreeneissä ollessa tuli tosi tyytyväinen olo myös kakaran suhteen, todella rauhallista mutta kuitenkin keskittynyttä työskentelyä, ei turhaa hötkymistä - paitsi lopuksi pallon kanssa. Oon todella huono kuvailemaan koiran työskentelyä, se pitäis nähdä livenä tai videolta. Kyllähän Jura säätään jos itse säädän tai koitan innostaa sitä liikaa - pitää löytää se kultainen keskitie viretilassa. Seuraaminen tolla alkaa step by step sujumaan, mieteinkin tänään että pitää alkaa ottaa yks-kaks askelta vaan kerralla vähän aikaa ja itteä niskasta kiinni ton perusasennon suhteen. Paikkamakuuta pidän silmätikkuna - hmm, miksi niin?? -  ja yllättävän rentona Jura pystyi tänään makaamaan hallissa, aikaa ja matkaa sekaisin. Kyllä se siitä :)


Viimeinkin uusi puhelin tuli! Nokia Lumia 800 jota pläräsin puoli kolmeen asti (yöllä) Mielenkiintoinen vempain.

Ei kommentteja: