keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Liitäjä vaihdettu Lentäjään

Lara päätti aloittaa juoksunsa, ehdittiinhän me jo kerran käymään hallilla treenaamassa joten treenitauko pamahti tähän kohtaan. 9.2. olisi ollut epikset Paneliassa mutta eipä sinnekään sitten päästä - vaikkakin ajattelin kysyä onko mahdollista osallistua jos suorittaisi radan viimeisenä. Otin sitten Juran tänään mukaan treeneihin ja hienostihan ne meni, kunnes namit loppui. Taisi olla silti väsymykselläkin oma osansa asiaan. Lopputunnista Jura huusi Kundin perään, ihan mälsää kun toinen rallaa kentällä ja ite ei pääse mukaan. 
Muuten tunti meni hienosti, mentiin keinu ja A-estekin onnistuneesti kun Jura tajusi että kyllähän sen voi kiivetä. Putket on aivan mahtavia edelleen, pussistakin tuli aivan mahtava kun kakara huomasi että sieltä löytyy ruokaa! Kiertämistä ja niistämistä harjoiteltiin sekä yleistä hallussa pitoa. Oli mukava yllätys huomata kuinka hyvin Jura pystyi keskittymään omaan tekemiseen vaikka Mira ja Kundi suoritti kentällä rataa samaan aikaan :) Kepit meni hienosti, Jura alkaa päästä jyvälle ideasta ja musta tuntuukin että se taitaa oppia kepittämisen ennen Laraa.

Pläräsin kakaran korvienkin kanssa tänään. Kyllä ne pikkuhiljaa alkaa näyttää asettumisen merkkejä, silti hiukan pelottaa että mitä jos ne onkin joku kaunis aamu pystyssä! :D
Nyt on tyytväinen ja väsynyt kakara nojatuolissa. Lara makoilee lattialla *piip*mainen ilme naamallaan, sitä ei selvästikään nappaa juuri mikään. Koitin tänään hiukan treenatakin sen kanssa, ei toivoakaan, mistään liikkeestä ei ois saanu korjata jos korjasin niin koira veti heti lukkoon. Ihanat nartut ja juoksut.. Ulkona treenaaminen keppipalkalla onnistui kunhan ei tehnyt mitään kovin tarkkaa. Ennen on pystynyt ihan normisti treenaamaan mutta nyt on näköjään eri ääni kellossa.

Lauantaina on tiedossa mätsärikuulumisia, joten varautukaa siihen! Toivottavasti saan kuvia myös, suunnittelin kyllä Larankin ottavani mukaan jollei se nyt kauheasti "narttumaisemmaksi" rupea.

Ei kommentteja: