sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Turku KV

Kikkailtiin lauantaina turussa;
AVO ERI2 SA 
jakelivat vielä nauhojakin, mikä oli tosi kiva yllätys! :)
Mukava reissu oli kiitos kaikille jotka oli kehän laidalla mukana jännittämässä!

Muutama kuva perjantailta..
Mulla oli lähes yhtä hullaantuneen onnellinen ilme lauantaina kehässä! :)

Hyppyrotta vol. enmuista ^^


Perjantaiset treenit.. meni todella hienosti!
Uutena hommana harjoiteltiin merkkiä, jonka Lara hoksasi tosi kivasti. Paikkis meni hyvin, ei noussut kertaakaan, en lähtenyt kovin kauas ja seisoin alussa jonkin aikaa vierellä. Luoksetulossa sai taas yliinnostuksen takia muistuttaa että pysytään paikoillaan, muuten meni hienosti. Seuraamisharkat meni hyvin, aloituksen kontaktia taas muistuteltiin ettei se tippuisi siinä, tää onkin sellanen jota saadaan silloin tällöin treenata. Ruutua treenattiin taas pitkästä aikaa ja hienosti toimi! Kokonaisuudessaan Lara alkaa ottamaan paremmin etäisyyttä käskystä, alkuun etäisyyden otto oli hiukan epävarmaa ja Larppa sitä kummasteli mutta nyt alkaa sujumaan :)

Muu aika tunnista harjoiteltiin odottamista ja pideltiin kapuloita.

Lara noutaa hienosti, niin metalli- kuin normikapulankin mutta haluun saada hiukan lisää varmuutta tohon kapulan pitoon. 
Kun Larppa tuo kapulan sivulle niin en halua, että se ois heti irroittamassa kun mun käsi lähestyy ottamaan kapulaa, normikapulan kanssa tää on editynyt hienosti pitää oikeestaan vaan välillä palautella mieleen, että miten homma meni, ei muuta. 
Metallikapulan kanssa löytyy yhtä sun toista pikkuongelmaa, pahin taitaa olla se, että Lara ottaa mistä tahansa kohtaa kiinni. Nyt harjoitellaan sitä keskittämistä ja otelujuutta. 
Keskittäminen; Ottaa vain ja ainoastaan siitä keskeltä kiinni ettei se kapula ala keikkumaan leukojen välissä. 
Otelujuus; Ei pidä kapulaa suussaan kuin noutaja lintua, vaan ottaa kunnolla kunnolla kiinni.

Semmosta, seuraavana suunnataan kisoihin :)

Ei kommentteja: