tiistai 10. tammikuuta 2012

Kaunis, rietas, onnellinen

Kyllä heitti mukavat pakkaset ihan suitsukkelaa, eli siis olisi ne pakkasasteet voinut silleen pikkuhiljaakin kohota eikä parista yhtäkkiä -15:sta. Mukavan raikas keli silti, enemmän vaan vaatteita päälle..voi miksen tilannut niitä lasketteluhousuja ;( Koirapuistossakin käytiin pitkästä aikaa kaverin kera. Susa ja Larppa rymys ja remus, sit välillä katteltiin ja ihmeteltiin. Lara sai ihme hepulikohtauksenkin, selkä kyyryssä paineli menemään, kais se ny vaikuttaa ku ei oo pitkään aikaan päässy kenenkää kanssa remuamaan! :)

Kaksi muutakin koiraa kävi piipahtamassa, 7v. russeli(?) uros ja lopuks tuli 8kk malineiti lisäämään puita pesään. Perhana nää meinaan paineli minkä kerkes! Lara ihan vaan mielihalusta jahdata, niin kuin malikkakin ja Susa oli onnesta ovaalina kun joku jahtas! :D Kattelin nyt tässä, että taas on hienosti kynnet kulunu eikä tartte leikata. On tää talvi hienoa! 

Kissoista hiukan päivitystä, notta työ tiiätte että nuo on elossa! :D
Vaikka hyvin ovat henkikultansa kanssa pelleilleet mm. 
  • repiny tapetteja
  • Sylvia aloittanu uudestaan tän "reittä pitkin rikkaaksi" -harrastuksensa, eli kiipeää jalkaa pitkin
  • Minette on angstannut uudesta ruuasta eli käy syömässä ja väkipakolla kakoo edes pienen tipan ruokaa lattialle
  • Sylvia on alkanut taas pyörimään todella ärsyttävästi jaloissa. On siis ennenkin pyörinyt mutta kun nyt se juoksee tahallaan eteen, pitänyt tätä pelleilyä ennenkin mutta lopetti jossain kohtaa ja nyt taas. Kait se koittaa saada ennenaikaista perintöä?

Sylviaa ei selvästi kiinnosta valokuvaus.


Larppa hoitaa.

Tältä näyttää salamavalolla herätetty kissa!

Ei kiinnosta.

Fuck off !
 Näin, eli kaikki elossa, täysissä sielun ja ruumiin voimissaan! 
--> paitsi Lara joka on aika rätti tunnin riehumisen jälkeen.

Fiilistelkää tätä!


Ei kommentteja: