maanantai 30. tammikuuta 2012

Huokeaa

Paistaahan se aurinko risukasaankin..

Näin ne sanovat. 
Herätys on tapahtunut, otin itseäni niskasta kiinni ja keskityin vaihteeksi kunnolla koulun käyntiin. Heeh, oonhan mä siellä käynyt mutta en todellakaan ole keskittynyt, mikä hiukan riepoo. Yksi koe roikkumassa, flunssan takia.. not funny. En tykkää yhtään kun asiat jää roikkumaan ja koitan nopeesti aina kaikki saada valmiiksi, koska en myöskään tykkää, että on kymmenen rautaa tulessa samaan aikaan eikä mikään valmistu, ainakaan ajallaan.. not funny either! 
No nyt tuli parannus tehtyä, koska Valintatalosta ei oo tullut mun hakemukselleni mitään vastausta niin tänä aamuna samalla kun kouluun lähdin kipitin tikkana (joo oon lukenu Juoppohullun Päiväkirjoja ;< ) Valintataloon ja pläjäytin kysymykseni heti ensimmäiselle myyjälle joka vastaan tuli "Kuka teillä hoitaa työharjoitteluasioita?" tietenkin tervehdin ensin hyvän maun mukaisesti, mitä te nyt luulitte. Luojan kiitos omaksi onnekseni myyjällä ei ollut huono päivä, hymyili iloisesti ja opasti minut suoraan oikean henkilön luokse. Vastailin kysymyksiin mm. ikä, missä asun, missä opiskelen, olenko ennen ollut kaupassa töissä ym. mukava nainen otti tietoni ylös ja ilmoitti (huoooh..) ettei näe mitään estettä, että tulisin työharjoitteluun! :) Maanantaina käymään uudestaan, teen lukujärjestyksen valmiiksi niin hekin sitten siellä päässä ovat kartallan milloin työhön perehdyttäminen alkaa, milloin työssäoppiminen alkaa ja minä päivinä satun olemaan koulussa. 
Hienoa, taas yksi homma valmis..tai lähes. 
Sainpa myös tänään tietää, että huomiseksi piti palauttaa jokin tehtävä!? 
Sen siitä saa kun on vaivaiset 3 päivää poissa.. Tunnollisena oppilaana (puolipaniikissa, silmät suurina) selvitin mikä tehtävä ja kenelle kuuluu palauttaa..hehhee, olipas helppo tehtävä. Piti valita elintarvike jossa on vähintään 4 lisäainetta, listata ne ja ilmoittaa lähde/alkuperä ja pientä informaatiota jokaisesta. Eipä tartte olla ruudin keksijä ja kuutta tuntia aikaa, että tuon saa tehtyä. Nappasin jääkaapista sen minkä käteen sattui, Suomalainen meetvursti, no siinä jos missä on lisäaineita! E-koodit ylös ja surffailemaan internetin ihmeelliseen maailmaan :) 
Taas yksi homma valmistui käden käänteessä, alkaa olla jo ahkera olo. 

Päätin tässä myös, että jos en niin kauheasti vaivaisi päätänä noiden tokokisojen ja näyttelyiden suhteen, kaikki omalla painollaan (voi pojat kun onnistun vielä tämän toteuttamaan) niin hyvä tulee. Selvää edistystä on havaittavissa tokopuolellla, niin mussa itsessäni kuin Larassakin kun vertaa siihen mitä oltiin ekoissa treeneissä. Kisat on silti edessä, kunhan vain mahdutaan, muu ei ole ongelmana. Lara ei ole valmis, perfect, über mahtava kisatykki, eikä tule koskaan olemaankaan, jotkut liikkeet on hanskassa, jotkut ei ole ja jotkut saattaa yllättäen levitä käsiin, mitä sitten? Kun vaan muistais tuon aina..

Tänään tuli taas mietittyä, että mitä jos Larppa ei ookaan mikään älykkö vaan tykkää käyttää enemmän nokkaansa, mistä tuo tuli? No tunnarista, evl:n tunnistusnouto tuntuu olevan suipponokalle peace of cake, kuten kaikki muukin nokan käyttäminen ja noutaminen hypyn kanssa tai ilman, ihme vempula :) Tulipa sitä paljon muutakin päivän mittaan mietiskeltyä ja nyt kun aivot raksuttaa edelleen omiaan, niin voisin todeta, että ehkä ne tokokisat mietityttää ja jännittää siksi (siis näinkin aikaisin) kun en oo varma, että mahdutaanko ilmoittautumaan? Ihme ajatusten vääntelyä.. 

Mukavasti loppuun voisin pistää pari kuvaa Matin kännykästä, löytöjä, kuvia joista en tiennyt ennen kuin ne tänään näin :)
 


Ei kommentteja: