maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kevättä kohti

uhkaavasti mennään, jee! 
Edellispäivänä käppäiltiin isän luo, vähän päälle 8 kilometria tulee matkaa ja kengät kastui mutaisella tiellä jo ensimmäisen kilometrin aikana - jes! No eipä tuo haitannut kun aurinko paistoi ja oli lämmin, kevät tuo muutenkin tullessaan kaikkea kivaa toimintaa ja mahdollisuuksia. Eilen oli metsäreissun vuoro, sieltä löytyy hiukan enemmän vielä lunta niin ei tartte omia popoja kastella kävellessä! :D
Laran "ihana" piirre, jota Jura ei onneksi ole perinyt!
 "Möy möy möy!!"
Mietein kuvia selaillessa tämän kohdalla: "Miten sen jalka voi taipua noin?"
Lumet kun sulaa päästään Larpattimen kanssa useammin treenaamaan rallytokoa, en väitä etteikö Jurakin pääsisi kokeilemaan kyseistä lajia mutta Lara etusijalla. Hiki otsalla koitan bongailla kisoja mutta auttamatta lähimmät ovat Tampereella (100km) - mukavaa. Ja avokin vuorotyö ei suosi kisapäiviä - mukavaa. Joku pitäisi siis saada lähtemään kisoihin mukaan mutta kuka? Rallytoko tuntuu Porin seudulla olevan suhteellisen uusi laji, jota juuri kukaan tuttu ei harrasta. Junalla ei kiinnostaisi lähteä kisoihin.. pattitilanne. Mietiskely jatkuu ja keväällä treenaaminen lisääntyy. Tokokisoja en edes mieti Laran kanssa, kisoihin mennään sitten kun paikkamakuu tuntuu varmalta - ehkä kesällä? Vuoden päästä? Ehkä ei enää lainkaan? Juran kanssa ei tarvitse vielä miettiä mitään kisoja, möllitoko on edessä ja saa nähdä miten se menee. Tämä vuosi Juran kanssa kuitenkin menee näyttelyissä, mätsäreissä ja möllikisoissa. Agilityn osalta pyöritään Laran kanssa (kesällä ehkä Juran kanssa myös) epiksissä ja seurataan keppien edistymistä.
" Comin' " listasta huomaakin, että suunnitelmia on joka suuntaan mahdollisimman paljon - epävarmimmat eivät ole edes listassa! Lähes joka viikonlopulle jotain. Rauman näyttely lyötiin lukkoon, sinne ei mennä - samana päivänä on Porissa agilitykisat joita meinaan mennä katsomaan jollei sitten mahdollisesti osallistuta Laran kanssa. No eipä yksi näyttely maailmaa kaada, vaikkei tässä lähialueella kovin montaa näyttelyä vuosittain järjestetäkään.

Sellasia mietiskelyjä tälle ehtoolle, nyt voisi ajankuluksi väsätä koirille "erilaisen iltaruuan" = ruokaa kannelliseen pehmeämuoviseen kippaan, saavatpa vähän pähkäillä! :)

Ei kommentteja: