lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vaasa KV

Olipas hiljainen viikko. Leluja väsätty selkä vääränä ja kohta on varmaan selkäranka kierossa ja yläselän lihakset tosi juntturassa jos jatkan samaa rataa. Kun kerran aloittaa niin sitä ei ihan vaan yhteen leluun lopeteta sinä päivänä. Lähes tulkoon kaikki kuteet oon kuitenkin saanut selvitettyä, napsittua pätkiksi ja pyöritettyä siisteiksi palloiksi. 

Arvonnan palkintokin näprääntyi kokoonsa, kauemmin kesti mitä piti mutta toivottavasti voittaja tykkää palkinnostaan.















Koska seuran puolesta napsahti huhtikuulle treenitauko - niinkuin joka vuosi - niin kävin siskon luona tuunaamassa kynnet. Neljä päivää ne taisi kestää mutta hienot oli!

 
Vaasassa käyty pyörähtämässä kera puikkonokkien sekä mahtavan porukan, kiitos kaikille mukana olleille ja nauraneille! Ilma ei ollut suotuisa, joten posetuskuvia ei tullut mutta muutamia kuvia tuli napattua nahkapennuista. Jura raahasi kotiin hienon lilan ruusukkeen PEK2 KP ja Lara kävi taas tyytyväisenä esittelemässä itseään tuoden kotiin ERI:n. 
Larasta ei tullut yhtään kuvaa kehästä mutta haittaneeko tuo. Seuraavaksi tähdätään 21. päivä mätsäreihin ja Laran kanssa saatan osallistua möllitokoon. 27. päivä onkin sitten Juran möllitoko ja seuraavana näyttelynä on Tampere KV jonne ainoastaan Jura tulee mukaan. 

UPK:n Kenttäkauden avajaiset lykkääntyvät - näin ainakin ymmärsin - koska lunta on vielä noin paljon niin kenttä ei ole siinä kunnossa että siellä voisi järjestää epiksiä. Myös Nakkilassa järjestettävät match show:t siirrettiin toukokuulle 9. päivään, juurikin lumien vuoksi - tulisi se kesä jo!

Ei kommentteja: