perjantai 29. maaliskuuta 2013

Mätsärit Ulvilassa

Mätsärit onnistuneesti takana, 3 tuntia taittui kivasti mukavassa seurassa. 
Hiukan jännäilin Juran käytöstä kehässä - kuinka syvälle tuomarin suuhun se oikein koittaa ängetä? Ei mitään. Likka seisoi hienosti paikoillaan ja antoi nätisti katsoa hampaat ja pidellä. Jura ei jättänyt liikkeilläänkään tuomaria kylmäksi ja lopulta sijoittui punaisten toiseksi. Tuomari myönsi, ettei rotu ole juuri hänelle mieleinen mutta rakastui silti Juran ulkonäköön ja liikkeisiin. Toivotaan että Vaasassa käy samoin ;)
Lara toimi kehässä tuttuun tapaansa marmoripatsaan lailla, kun sen kerran asettelee niin se seisoisi samassa asennossa vaikka tunnin kunhan namia saa välillä. Itse sähläsin kolmion ravaamisessa mutta silti sijoituttiin hienosti punaisten neljänneksi. Olin kertonut tuomarille jo, että Lara on Juran emä joten samaista tuomaria huvitti kuinka erilaisia emä ja pentu voivat olla, liikkeiltään, ulkonäöltään ja muutenkin esiintymiseltään.
Mukava päivä ja todella mahtava ilma mätsäreihin, osallistujia oli huisin paljon mutta ripeiden järjestäjien ansiosta ei sentään koko päivä kulunut kehän laidalla. Kiitos järjestäjille mukavasta mätsäristä jälleen kerran!

kaikki kuvat (c) Merja Pihlajasaari-Mäntynen

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kissojen sivut eivät aukene?

nahkalara kirjoitti...

Kissojen sivut ovat työn alla. Koirien sivut uudistuivat - yksinkertaistuivat, joten kissojen sivuihin tulee myös muutoksia :)