tiistai 12. maaliskuuta 2013

Summer time

Ainakin melkein.
Eilen käyty korkkaamassa pyöräilykausi - ah ihanaa, joten totta kai tänäänkin oli pakko käydä fillaroimassa. Eilisellä retkellä oli matkaa parisen kilometriä - yllätyin totaalisesti Juran käyttäytymisestä - matkalla tuli vastaan jos jonkimmoista lenkkeilijää, pieniä pärrääjiä sekä isoja pärrääjiä, tuli myös hölkkääjiä vastaan joiden oli tietenkin pakko ängetä ohi siltä puolen missä koirat on. Nätisti silti likka sipsutti Laran rinnalla ja matka taittui kivuttomasti, vaikka oli varautunut visiittiin pöpelikössä ja hermojeni menettämiseen niin eipä tarvinnut tehdä kumpaakaan. 

Tänään kävin erikseen puikkonokkien kanssa pyöräilemässä, Juran kanssa parin kilometrin lenkki, joka sisälsi lämmittely ja verryttely kävelyt alussa ja lopussa. Tuntui olevan ihan sopiva matka kakaralle, koska homma olikin yksin paljon vaikeampaa - Jura seuraa Laraa ja ottaa mallia, sitten kun Lara jätetään pois niin likka alkaa helposti haaveilemaan ja keskittyminen herpaantuu. Yllättävän hyvin Jura silti seurasi pyörää ja keskittyi jopa niinkin tiiviisti, että jäi parit koirakotkin huomaamatta! 12 minuuttia. Laran kanssa kävin neljän kilometrin lenkin joka sisälsi lämmitelyt ja veryttelyt loppuun ja alkuun. Keskinopeus oli huomattavasti nopeampi kuin Juran lenkissä koska tähän reissuun meni 15 minuuttia. Larppa on aikalailla elementissään kun pyöräilemään lähdetään, pyörän seuraaminen on moitteetonta, muu mailma kaikkoaa ja ravi on tasaista - välillä tulee löysäiltyä, mutta se on selvä merkki siitä, että nyt vois vähän kehasta hyvin taitetusta matkasta. Neljä kilometriä taisi silti olla Laralle ihan puhdas lämmittelykierros, oma luonto vaan ei antanut periksi kiertää pidempää matkaa koska siellä on ihan hirveä viima!

Illalla on taas vuorossa agiliitoa. Helppoa rataa oon tossa rustannut ja treenisuunnitelmaa itselleni. Kattellaan vähän tarkemmin myös keppejä ja kontakteja.

Ei kommentteja: