keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Lumet sulaa

Eilisen agiliidot. Alku meni hyvin..loppu olikin sitten kuraa. Lara on alkanut varomaan hallin tekonurmipohjaa - liukas ja jostain kumman syystä neitiä ei nyt saa enään korjatakaan. Ensi kerran suunnitelmana onkin, että lyhyitä pätkiä, suht helppo rata kokonaisuudessaan ja paljon palkkaa sekä vähän tottistelua mukaan.

Aikani tapeltuani ompelukoneen kanssa sain kun sainkin paketin valmiiksi, enään pitää käydä hakemassa puruluut niin tarvikkeiden matka voi jatkua kohti onnekasta omistajaa! :)

Käytiin myös Ulvilassa kelkkailemassa tod.näk. tämän talven viimeiset kelkkailut. Tavoite on saavutettu! Mentiin pieni lenkki "höntsäily" vauhtia - välissä otettiin pieni spurtti. Hienosti vetivät ja kelkka luisti kivasti, mitään kisatavoitettahan meillä ei ton kelkkailun suhteen ole, tavoitteena on kehittää koirien kestävyyttää ja lihaksistoa jotta joku kaunis päivä voisin mennä noitten kanssa paikasta A paikkaan B niin että ne vetää. 
Miksi? Saispahan ihmiset lisää katteltavaa.. ei kai, ihan vaan siksi koska se on kivaa!! :D Jäätiin nyt ilman kuvaa, koska en osaa käyttää puhelintani - puhelimessa on kuva mutten osannut siirtää sitä koneelle -.-

Ei kommentteja: