lauantai 24. marraskuuta 2012

Tottista - Agiliito

Hienoja nämä loppuviikot. Suhteellisen koirapainoitteisia sanoisinko.

Keskiviikkoisin arkitottis, jonne joskus otan Larpankin mukaan. Pitäisi varmaan joku kerta ottaa Jurakin pentutottikseen? Näkisi onko ne hallin hajut sillekin ihan ylivoimaisia, vai voittaako ruoka :}

Torstain agiliidot! 
No mitä tähän muuta sanomaan, että koira oli tottis tuulella.. Haki koko ajan vasemmalle puolelle ja ratahan sattui juuri olemaan sellainen joka olisi "luonnollisinta" suorittaa pääosin oikealla ohjaten. Juuri näin. Kyllähän se rata kokonaisuudessaan meni hienosti ja huomasin itessäkin kehitystä, uskalsin käyttää vastakkaista kättä ja se toimi! 
Kyllä mekin tästä kehitytään, kepeistäkin on jo kaksi ohjuria poissa :}

Perjantain tottistelut - agiliidot.
Kaks tuntia hallilla. Toi aika on varattu molempien koirien tottisteluun, mutta tällä kertaa Jura ei ollut mukana. Heti alussa huomattiin, että hallissa oli meijän eilinen rata vielä paikoillaan, joten? No sitä kokeiltiin uudestaan. Menihän se nyt paljon sujuvammin kuin eilen, varsinkin kun koira oli agiliito tuulella. 
Pomppurallin jälkeen Larppa sai vähän aikaa odotella ja rauhoittua autossa, kunnes tuli paikkamakuu. Hienosti pysyi maassa. Ensiviikolla pitää vielä kokeilla kisa matkaa ja suuntaa, lets hope for the best. Seuraaminen oli upeaa, niin kauan kun pattereita riitti. Hyppy jäi kokeilematta, enkä kyllä tiedä yhtään missä mallissa se edes on. Ei ole paljon tullut treenattua. 
Viimisellä tunnilla ei ollut porukkaa, joten aloin väsämään rataa kentälle. Onnistuin tekemään aika ylivoimaisen kohdan siihen - jota en osaa selittää, enkä jaksanut paintilla alkaa töhertää. Jollain tapaa sekin saatiin menemään, mutta ei ihan niin sujuvasti kuin kaikki muu radasta.

Koe lähestyy huimaa vauhtia, ei niinkään jännitä, paitsi se paikkamakuu. Mörkö.


Ei kommentteja: