perjantai 2. marraskuuta 2012

Born this way

"Missä oli kamera kun sitä olisi tarvittu!?
Tein hienot kuperkeikat agikentällä :D Kehuja tuli koiran nopeesta kehittymisestä ♥ Mun vaan pitäs nyt pystyä jotenkin petraamaan koiran tahtiin ja ehkä hitusen nopeempaakin. Kyllä tää tästä pikkuhiljaa :)
On se vaan hieno mammakoira ♥"


Näin tuli kirjoiteltua facebookkiin heti liitotreenien jälkeen.  Jäi aivan mahtava mieli treeneistä, vaikka itse tosiaan muutama kuperkeikkaa vedinkin kentällä..köhköh, pitää hiukan tota jalkatyöskentelyä treenata :D

Oon nyt ekoista treeneistä asti pitäny pientä kirjaa siitä, millä mallilla meidän agiliito on ja nyt vois pienen yhteenvedon siitä kirjoittaa. 

KEPIT - ohjureilla, yksi keskeltä poissa. Aika kivasti hakeutuu jo kepeille ja hyvä kepitys tahti alkaa koko ajan paremmin löytymään.
KEINU - kontakti on hyvä, ite pitää vielä olla tarkkana että ohjaan Laran suorassa linjassa keinulle, muuten se menee sinne vähän miten sattuu. Rämähdys ei hetkauta suuntaan tai toiseen, vauhdinsäätelyä pitää treenata ettei tuu mitään lentokeinuja.
RENGAS - hyvin menee läpi, lisää varmuutta siihen että osaa itse hakeutua renkaalle.
KONTAKTIT - A-este toimii hyvin erilaisista kulmistakin. Puomiin nopeudensäätelyä ja suorempaa ohjauslinjaa kunnes hakeutuminen on varmempaa.
HYPYT - ei hämäänny erilaisista esteistä (esim. muuri tai pituus). Irtoaa aika kivasti joka suuntaa, parhaiten vasemmalle ja eteen, oikeaa pitää vahvistaa. Kiertää hyvin, tässäkin oikeaa pitää vahvistaa. 
PUSSI - menee hyvin pussiin, hakeutuminen varmemmaksi. 
PUTKI - toimii. Ei siinä muuta.

MUUTA - omaa jalkatyöskentelyä pitää treenata. Valssiaskeleet tutummaksi. Leikkaus- ja irtoamistreeniä. Odottaa hienosti alussa! <3

Eli omasta mielestä aika kivalla mallilla, kun ottaa huomioon kuinka vähän aikaa ekasta treenikerrasta on. Tuntuu, että tuo koira on syntynyt tätä lajia varten! 
Epiksiä pitäis nyt jostain metsästää, ens vuoden puolelle menee väkisinkin kun ei täälläpäin oikeen mitään talvella ikinä järjestetä. Mutta eipä tässä semmonen kiirekään ole, reeniä reeniä ja radat kuntoon :)

Ei kommentteja: