keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tokotreenit

siis treenikuulumisia.

Jura on ohjatuista treeneistä tauolla juoksujen takia, joten Larppa saa luksusaikaa ainoana koirana treeneissä! Larppa on myös päässyt keskenään (kaveri oli mukana) koirarannalle ja yhteislenkeille. Jura on saanut tyytyä Itsenäisiin treeneihin, pyöräilyyn ja yksinlenkkeilyyn.
Eilen otettiin peruskelluntaa, seuruuta (vasentäykkäri tökki pahasti) ja jääviä. Luoksarin pysähdystä muistuteltiin, ruudussa pidettiin sulkeiset koska mammakoira sai ihmepentuhepulin kesken ruudun! O.O Loppuvaiheilla otettiin pari eteenlähtöä mitkä ei kyllä tokoon kuulu. Hyppyä viilattiin ja kokeiltiin noutoa käskytyksellä - Laraa alkoi ilmeisesti jännittämään koska palauttaessa kapulaa se tuli vasemmalta sivulle ja vinoon.... Hienosti piti loppuun asti, ei muuten moitittavaa. Vippasin kapulan vähän matkan päähän uudestaan, käskin hakea niin siinä kohtaa kyllä tultiin oikein sivulle eli takaa kiertäen ja suoraan! :) Koirallani on havaittavissa pientä lavakammoa ^^
Eka piilopaikkis ryhmässä meni hienosti! Varsinkin kun huomioi häiriön määrän, Laran vieressä oli nimittäin paikkiksen alkeita opetteleva koira, jonka ohjaaja joutui useampaan otteeseen käskyttämään koiraansa - kahdesti kävin palkkaamassa, koska kurkkiessani piilosta huomasin Laran hiukan paineistuvan vieressä tapahtuvasta toiminnasta, asentoaan Lara ei muuttanut vaikka pää hiukan pyöri. Kyllä pitää olla ylpeä mamman makkarasta! :) 

Pitää myöntään, että nyt oikein odotan tulevaa tokokoetta!

Ei kommentteja: