maanantai 22. heinäkuuta 2013

Avoimenluokan testailua

Vieläkin pienet täpinät päällä tosta ALO1 tuloksesta, ihan vaan siksi että me päästään avooooon!!! Jee jee! 
Testailinkin hiukan tänään avon liikkeitä ja kivasti ne on hallussa. 

1. Paikalla makaaminen ryhmässä, ohjaajat näkösuojassa 3min (kerroin 3)
Ei kokeiltu tänään. Keskiviikkona toivottavasti päästään kokeilemaan.
2. Seuraaminen taluttimetta (kerroin 2)
Ei tule olemaan ongelma. Vasentatäykkäriä nyt hiukan hiotaan ja muistutellaan. Seuruu ilman hihnaa on muutenkin vahvempi, koska mulla tuntuu aina olevan jotain ongelmia sen narun kanssa! :D
3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä (kerroin 2)
Varma liike, en tiedä onko edes mahdollista että itse voisin sössiä tätä - perusasentoon nousua pitää treenata. Tänään nousi kyllä ihan kivasti, pitäisi muistaa olla painostamatta koiraa alaspäin omalla katseella.
4. Luoksetulo + pysäytys (seisominen) (kerroin 3)
Pysähdys on hiukan hiidas tai siis valuva. Ei Lara mielestäni paljoa valu mutta valuu kuitenkin. Tänään oli jo huomattavissa ennakointia pysähdyksessä..läpijuoksuja, toistoja - mitä muutakaan voi.
 5. Seisominen seuraamisen yhteydessä (kerroin 2)
Kyllä tääkin toimii y-hy-hyy..Tänäänkin toimi hienosti, lisää varmuutta liikkeesseen.
6. Nouto (kerroin 2)
Kunnossa ollut jo yli vuoden, tehty pientä piinta hiontaa vaan. Tässä on aina mahdollista, että Laralle tulee aivopieru eikä tulekaan tarkasti perusasentoon vaan jää siihen johonki perus- ja eteentulon rajamaille. Hiontaa, varmuutta palautukseen treenattiin tänään ja pitämistä.
7. Kaukokäskyt (kerroin 3)
Voi istumaan nousu! Tosi laiskaa.. Satunnaisesti. Tänään yllättävän pirteää ja lopetettiinkin heti kahteen ekaan pirtsakkaan toistoon. Laran kaukot oli joskus tosi täpäkät mutta sitten laskettiin kierroksia, koska seisomaan noustessa liikkui aina. Nyt noustaan hienosti seisomaan ja mennään siitä liikkumatta maahan tai istumaan mutta maasta istumaan .. urrh. Viilaan viilaan.
8. Hyppy (kerroin 2)
Tänään hyppytreeni meni hienosti, paloitellaan liikettä ja vahvistellaan. Aivopierun mahdollisuus on tietenkin aina - istumiseen kaksoiskäsky, hyppyesteen kierto tai perusasennon unohdus..vaihtoehtoja on monia joten viilaan viilaan tätäkin. Kuitenkin pohja on hyvässä kunnossa ja Lara tietää liikkeen ja osaa.
9. Kokonaisvaikutus (kerroin 1)
Tämä lähtee täysin omasta jännityksestä!

Tekisi niin mieli ilmoittaa Lara ja Jura kokeeseen, mutten vaan uskalla koska haluan molemmille paikkiksiin lisää varmuutta - varmuuden haluan itselle.

Ei kommentteja: