lauantai 13. heinäkuuta 2013

Nuku hyvin Sylvia

Niin se vaan kävi toteen, ajatus jota en halunnut ajatella, tieto jota en halunnut tietää, tuomio jota en halunnut antaa. Kuitenkin loppujen lopuksi päätös lopetuksesta oli aika helppo - Sylvian kuihtui kasaan, se ei ollut oma itsensä ja kipu paistoi silmistä - siltikin ehkä harmikseni mamman vauva kehräsi loppuun asti. 9.7.2013 klo 15:50 sain suustani oksennettua puolituntia maistellun lauseen "Sylvian on parempi nukkua" jolloin lääkäri nukutti Sylvian, itse seisoin vielä vieressä vartin nukutuksen jälkeen kunnes lähdin tukehtumispisteessä eläinlääkäriltä pois. Kantokopan jätin sinne käyttöön, Sylvian viltti ja pyyheliina jäivät myös, mitään en halunnut ottaa mukaan vaan kaikki jäivät kissan mukana.
Mikä Sylvialla oli? Maksa- ja sappitulehdus. Liian myöhään todettu, pakkoruokittu ja juotettu lääkkeiden kera mutta liian myöhään joten kissa kuihtui ja tulehdus teki tuhojaan. 

Mineten käytöstä nyt "tarkkaillaan", että miten Sylvian poissaolo alkaa vaikuttaa. Toivon ettei mitenkään, ainakaan huonolla tavalla mutta tähän asti Minette on onneksi syönyt ja käyttäytynyt ihan normaalisti.

Nuku hyvin rakas

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, otan osaa :(