sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

UPK:n Tokokoe

JEE!! Nyt on viimeinkin ALO1 kourassa ja nokka kohti avointaluokkaa! Alokas luokka on nähty jo viiteen kertaan joten se saa jäädä taakse. Juran kanssa sitten joskus seuraavan kerran. Huomenna ja tiistaina jos päästään treeneihin saadaan sitten tarkistella missä mallissa avoimen liikkeet on. Kisanomaista treeniä tarvitaan lisää - Lara on niin tottunut siihen, että kentällä on kauhea häiriö ja hälinä treenatessa, koetilanteet kokee siitä syytä vähän kummallisiksi kun on rauhallista.

Kokeen pistesaldo - 171p. sija 4/12

Luoksepäästävyys - 10
Paikkamakuu - 9,5 ei noussut kunnolla perusasentoon
Seuraaminen kytkettynä - 9 perusasennot hiukan takana
Seuraaminen taluttimetta - 9,5 viimeinen perusasento hiukan takana
Liikkeestä maahanmeno - 9,5 ei noussut kunnolla perusasentoon
Luoksetulo - 9,5 ? joku vika oli taas perusasennossa ?
Liikkeestä seisominen - 0 meni maahan
Hyppy - 10
Kokonaisvaikutelma - 9 perusasennoissa kuulemma häikkää niin niistä hiukan rokotti ja vireestä

Tuomarina Tiina Heino

Larpalla oli hiukan alhaalla vire oma jännitys mutten kuitenkaan tutulla kentällä uskaltanut paljoa kehua liikkeiden välissä ettei se repeä liitoksistaan. Suorituksen loputtua Larppa kyllä antoi paukkua! :D Liikkeestä seisominen jäi hiukan harmittamaan - osasin kyllä odottaa että menee maahan, koska liike on hiukan vielä epävarma Laralle jos vire on vähääkään alhaalla.
Tästä alkaakin avon hinkkaus! Listalla ekana ovat piilopaikkis, kaukot ja luoksarin pysähdys. Kaikissa on jonkummoinen pohja, mutta hiottavaa löytyy.


Ei kommentteja: