keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Totista tottista

No ei missään nimessä!!

Tottis on patonkipäille jotain aivan mahtavaa puuhaa, tiedän että olen edes jossain onnistunut! Toissapäivänä käytiinkiin treenailemassa ja ukko oli kuvia ottamassa - joo lahjoin ruualla, ihan sama. 

Juran kanssa seurailemista, lyhyitä pätkiä, käännöksiä ja pysähdyksiä. Kakaran käännökset, varsinkin vasemmalle on jotain aivan uskomatonta, ei voi muuta kuin ihailla sitä tarkkuutta! Ollaan alettu pallopalkkaan siirtymistä ja välillä treenataan pidempää pätkää, jonka jälkeen tulee normia "suurempi ja mahtavampi" riehumispalkka! Yleensä siihen lopetetaankin. 
BH-paikkis on treenin alla ja tokopaikkista pitää alkaa tarkkailemaan paremmin ts. kokeilemaan kuinka Jura pysyy ryhmässä. Liikkeestä seisominen junnaa edelleen, en ymmärrä miten se voi olla niin hankalaa :D
Tätä meininkiä toivon Laralta sunnuntaiseen kokeeseen! Eniten tietenkin toivon, että paikkis menee yhtä hienosti mitä treeneissä tähän saakka on mennyt. 
BH-paikkista on syynätty ja huomattu, että Lara ottaa välillä liiankin rennosti !makaa kyljellään! Lisäsilmät mukaan treeneihin. Kaaviota pitäisi opetella myös. 
Ruututreeni meni hienosti tiistaina, etäisyyttä ei paljoa ollut - Lara ravasi ruutuun, viivan ylitettyään kääntyi, veti maahan ilman käskyä ja pakitti hiukan keskemmälle ruutua ja killitti silmät kirkkaina "Mä tiedän, että tää on oikee kohta, mä tiedän, anna mun pallo." Ihana! :)
Vauvakin täytti vuoden! Jäi oma postaus siitä vallan tekemättä. Niin vaikea uskoa, juuri se oli tommonen ku kuvassa. Koirat saivat maanantaina synttärikakun, naudanlihaa, kissan purkkiruokaa, kananmunaa, nappulaa, banaania ja öljyä - hyvin näytti maistuvan.

Ei kommentteja: