perjantai 27. huhtikuuta 2012

Grillikausi avattu

Larpan osalta ainakin.



Harjavallan ryhmänäyttelyn lippulappusetkin tuli!
Nyt aloitetaan jännääminen.. no ei kai. Ihme kyllä ei jännitä yhtään, ennemmänkin odotan. Kiva päästä taas pitkästä aikaa pyörittämään hurttaa virallisissa.
Kehässä saa sitten jännätä, mitä se tuomari sieltä antaa :)
 


Ulvilassa tuli taas käytyä, fillaroitiin kotia. 
Larppa rupes löntysteleen aika pian kun pistin uudestaan hihnaan - tultiin siis osa matkaa ilman remmiä ja tykkää siitä tyylistä enemmän. Mutta kun oltiin 7 kilometriä tultu alkoi satamaan, heh heh kummasti pisti likka liikettä niveliin! :D Loput 1,5 kilometriä tultiinkin aika haipakkaa ettei neidin sukat vaan kastu sateessa! :D









Tähän väliin voin manata, kuinka ihana narttuni ajaa minut välillä hulluuden partaalle.. Lara siis tekee juoksujaan. Käytös ei niinkään ole muuttunut että sen huomaisi joka päivä arjessa MUTTA ne harvat hetket - jotkut lenkit siis - nostattaa omat niskakarvat pystyyn ja tuo hikihelmiä otsalle. Välillä ollaan normaalia ja aurinko paistaa kun taas seuraavana hetkenä koko maailma kaatuu neidin niskaan, kaikki on kamalaa ja hirveää. 
Onneksi mamma on edelleen paras ja sitä kuunnellaan, huh!
Mutta masokistina voin edelleen sanoa että ennemmin kieroperseinen narttu kuin putkiaivoinen uros. 
 Toivon vain ettei Lara saa mitään "kamala maailma" -episodia näyttelyissä! O.O

Ja tähän kappale joka soi päässä!



Kohta meilläkin on LillaQ -panta. Pistin tänään tilauksen menemään ja kaipa se sieltä pian valmistuu. Saa nähdä mitä tulee lopulliseksi hinnaksi, voi olla että joudutaan pantaa odottamaan tekijästä riippumattomista syistä hiukan pidempään.  



Ei kommentteja: