sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ruoka, se maailman seitsemäs ihme

Match Show kausi on korkattu, tänään toisissa mätsäreissä käytiin Ulvilassa..huonolla menestyksellä kylläkin. Tällä kertaa vaihteluksi tuli punainen nauha, muttei sijoitusta mutta hyvää siedätystä saatiin! 
Mätsärit siis järjestettiin Ulvilan Kirjanton pihassa, jossa on myös skeittareille omia ramppeja ym. muita härpäkkejä, joten niitäkin tuli nähtyä. Ensimmäinen skeittaaja kun saapui niin Lara alkoi heti osoittaa alkavaa panikointia, koitti päästä pois häntä koipien välissä. 
Mihinkään ei liikuttu, aloin suuntaamaan Laran huomiota itseeni ja aina sen saatuani palkkasin. Tätä tehtiin jonkin aikaa, käsi kävi koko ajan namipussilla ja pikku hiljaa Larppa alkoi rauhoittumaan ja keskittyi paremmin, teki temppujakin eikä enään niin paljoa kiinnittänyt huomiota skeittaajiin. 
Lopulta omat namit oli lopussa ja oltiin vasta kerran käyty kehässä x) Ostin sitten kojusta lisää lohturuokaa Larpalle - tyypillinen nainen, "yhyy mun on paha olla, omnom nom, yhyy, ruokaa".
Aika nopeesti päästiin siihen pisteeseen, että joka kerta kun Lara kuuli tai näki skeittilaudan se siirsi katseen muhun, namipussiin, käteen ja muhun. :) Hehkutan mahdollisesti liian aikasin, mutta on se hienoa jos se noinkin pian alkaa yhdistää skeittilaudan ruokaan! <3 Tästä voidaankin päästä aika helpolla :)


Laran eilisen päivän aktivointisetti, itse tosiaan olin noh.. hiukan podin krapulaa ja satoi :( Mutta olipahan koiralla tekemistä. Toi kokistölkki osoittautuikin tosi haastavaksi, kun neiti ei meinannu hoksata että mistä voi ottaa kiinni, kuinka kovaa voi purra ja miksi kirkas osa pitää kummaa ritinää :D 
No kaikki tyhjeni nätisti omalla ajallaan ja koira oli tyytyväinen ponnisteluihinsa.
 

Ei kommentteja: