tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa

Osuva sanonta, olen flunssassa.
Piti sitten koittaa nauttia keväästä liian aikaisin, sunnuntain mätsäri vei veronsa, kylmä tuuli ja odottelu.. here comes flunssa!
Liian pieni pussi, pitää nukkua päällekäin..

Maanantaina käytiin treenailemassa n. parin viikon tauon jälkeen - oltiin kotonakin treenailtu hiukan sitä sun tätä, muttei treeneissä käyty. Paikkamakuu meni kivasti, ensimmäisillä kerroilla Lara otti häiriötä mm. Lauran käsien taputtelusta, Riffin lelun perään säntäilystä mutta yksinkertaisesti kieltämällä asiasta päästiin - tällä kertaa - yli. Joo häiriötä Lara otti muillakin kerroilla, muttei noussut! Loppuvaiheessa paikan päälle oli ehättänyt yksi koirakko - Lauran treeniryhmään kuuluva - sopivasti häiriöksi ja edelleen, Lara pysyi maassa! 
Eli jatkossa paikkamakuun aikana - jos Lara nousee - niin kova, jämäkkä ja säälimätön kielto sekä uudestaan käsky, sitten kehutaan.

Seuraamisessa oli pientä yli-innokkuutta ja liikaa yritystä, väljä ja välillä edisti. Korjailuilla sekin alkoi loppupeleissä sujumaan taas entiseen malliin. Hieno luoksetulo, avoluoksari onnistui - treenimielessä - toisella kertaa, hieno ja nopee jarrutus! Merkille meno onnistui, mentiin jopa paljon rauhallisemmin kuin viimeksi. Ruudussa piti ekalla kertaa viedä nami ruutuun, toisella ja kolmannella Larppa meni hienosti itte :) 
Kokonaisuudessaan treenit meni hienosti, sain korjata koiraa mitä pidän itse hyvänä juttuna, koska ennemmin korjaa virheitä treeneissä saati että ne tulisi ilmi vasta kisoissa. Laralla oli hyvä vire koko treenien ajan, välillä likalla meni liiankin lujaa - keskittymistä ajatellen.

Suunniteltiin tällekin päivälle treenejä, mutta niinkuin alussa tuli jo ilmi olen kipeenä.. Viikonloppuna sitten. 

Viikonloppuna on myös UPK:n Kenttäkauden avajaiset ja samalla Kiihdytyskisat! Mennään kattoon kuinka nopeesti likka juoksee ;)
Laran peti näyttää samalta kuin meitin sänky. Tyynyjä niin maan perkuleesti :)

Ei kommentteja: