torstai 28. helmikuuta 2013

Välineurheilua parhaimmillaan

Kaikkea maan ja taivaan väliltä mutta ihan alkuun: Juran ekat juoksut alkoivat! Vauva on jo nainen :') Leikkelin rallytoko kyltteihin pahveja kunnes huomasin veriläntin lattialla, tarkistin käteni ja totesin "no meikäläisestä se ei ole tullut" sitten otin paperin ja tarkistin Juran..siitähän se. Kyllä meinas itku päästä, justhan mä sen kotiin toin. No ei siitä sen enempää.

Karvavauvoilla on nyt viimein mätsäävät värimaailmat ruokakipoissaan!
Laran ja Juran ruokakipat. Vesikippa on punainen.
Sylvian ja Mineten kipat.
Mukaan eksyi myös Juran rajusti rakastettu possu. Korvat lähti heti ekana päivänä.











Tähän väliin pari koirapuistotuttavuutta eiliseltä.
Borzoi Dora
Borzoi Venera
Lopuksi edustava kaksikko!
Laran rallytokoilu on ottanut hienosti tuulta siipiensä alle, taitaa joku muukin kuin minä tykätä tokoilemisesta eri variaatioilla. Matti tulosti mulle kyltit, joihin pistin pahvin taakse ja päällystin kontaktimuovilla, aikas kivat tuli. Pitää vielä väsätä jotkut pidikkeet kylteille niin päästään hyvinkin pian treenailemaan yksikseenkin ratapätkiä! Tötsät löytyykin jo pujottelua varten, hyppyeste löytyy hyppäämistä varten, putkea ei ole mutta eiköhän se mene samalla tyylillä kuin agilityssä. Joo ei tää koiraharrastus mitään välineurheilua ole!  

Oon tässä alkanut jo suunnittelemaan hallin vuokraamista vielä pariksi kuukaudeksi ihan rallytoko/toko käyttöön kun tuo TVA:n halli ei mikään pahan hintainen ole.

3.3. on mätsärit joihin oli tarkoitus mennä, no nytten enään tiedä kun ovat sisätiloissa. Saas nähdä mitä tulee vastauksesti saadaanko osallistua vai ei, Juranhan takia sinne oli tarkoitus mennä että oppii käyttäytymään kehässä.
Ilmosin myös Laran konekarhu -testiin! 24.-25.8. saa nähdä mitä lassie tuumaa nallesta :) 

Ei kommentteja: