torstai 14. helmikuuta 2013

Valentine's day


Tuli taas tänään käytyä Sadun kanssa peltoilemassa. Pientä tihkusedatta ja ikävää viimaa, kuvia ei juurikaan tullut paitsi yhteiskuva mutta mukavaa oli. Ystävänpäivä menee elukoiden kanssa, ukko on edelleen reissullaan ja pitäisi vasta lauantaina jahkaantua kotiin. 
Kissoille tuli haettua ennen lenkkiä uutta hiekkaakin jossa on kiteitä seassa, saa nähdä mitä hienohelmat tykkää.


Tiistaina käytiin tottistelemassa Lauran ja Pasin opastuksella, Lara sai noutokapulansakin poikki, kiva kiva. Uutta sitte vaan hakemaan :) Sieltä lähettiin suoraan Noormarkkuun liitämään. Taas saatiin olla keskenään, Jura huusi kopassa minkä kerkesi ja Laralla heitti isot rattaat vipperää. Ensiviikolla saa Jura jäädä kotiin, keskityn hiukan tarkemmin tuohon Laran ohjaamiseen.

Keskiviikkona käytiin kasvistätiä moikkaamassa ja vietiin pentuaitaus takaisin, meillä ollaan niin isoja tyttöjä jo ettei sellasta tarvita! Muokkailin myös makkarin oven eteen porttia korkeemmaksi. Illalla käytiin Laran kanssa rally-tokoilemassa Ulasoorissa. Kyllä mulle tulee vielä monenmonet päänsäryt niistä kylteistä, se on varma! :D Onneks on kevät tuloillaan, pääsen isän pihaan tekemään muutaman kyltin ratoja, luonistuu treenaaminenkin paremmin :)

Muistutuksena vielä lukijoille ja sivuille vahingossa/tarkoituksella eksyneille, että ARVONTA on edelleen käynnissä! Kannattaa osallistua, olettaisin että palkinnot ovat vaivan arvoisia!

Ei kommentteja: