torstai 13. syyskuuta 2012

You can let go


Pentukuume on saanut kyytiä oikein olan takaa tässä parin viikon aikana - odottelen vielä että flunssakin päästäisi kokonaan irti!
Olen todennut tuon ällösöpön karvamarakatin erittäinkin ärsyttäväksi, toisinaan.. varsinkin aamuisin. Semmosta kivaa pientä härkkimistä ja nyppimistä joka puolelle, kaikkea pitää hiukan nyppiä, ei tieteenkään revitä rikki vaan ihan hiukan nypitään, sen verran että mamma sanoo siitä. Lakkaan kohta sanomasta, äää.. 
Koitin ettiä neliraajaisesti hermoraastimesta palautusoikeus -leimaa mutten vielä ainakaan löytänyt, etsinnät jatkuu. 

No ei se nyt oikeasti noin hirveä kakara ole! Paitsi aamutuimaan, pienessä nuhassa - itse siis. Arki helpottuu kummasti kun itse paranee ensin, riittää hiukan enemmän huumoria mukalan toilailuihinkin. 

Ja Larppa on edelleen sairaslomalla, ainakin kuukauden. Jalasta löytyi luutulehdus - pieni alue onneksi - antilooppia ja kipunappeja turpaan, sekä lepoa. Saas nähdä koska päästään takaisin treenikentille.

Hiukan käytiin irrottelemassa, saivat painaa tasaisella nurmella tai siis Lara sai, Jura saa muutenkin. Ei alkanut ontumaan jalkaa, lääkkeet siis puree pöpöön :)






Ei kommentteja: