maanantai 3. syyskuuta 2012

Mukavaa alkuhuumaa?

Ulvilassa käyty esittelemässä Juraa, no lähinnä isän luona ja siskokin sen siinä samassa näki kun tuli käymään. Kauheen kivoja noi immeiset, selvästi. Näytti oppivan kerrasta, että tuon pitkän miehen housunlahkeisiin ei parane napata, eikä tuo pitkä heppu tunnu muutenkaan kiinnostavan neutraalin olemuksensa vuoksi. Sisko sen sijaan oli tosi tosi tooosi kiva tyyppi ja sillä oli Juran mielestä aivan mahtavat letit päässä, harmi ettei niitä saanut repiä.. Yritys oli kuitenkin hyvä ;)

Tottistelun alkeita otettiin tietenkin samantien, ruoka maittaa ja kädetkin siinä sivussa.
Laralle heittelin maksapaloja nurmikolle, sai niitä ettiä - edes jotain tekemistä. Jalka kun ei anna myöden kunnon treenaamista, jotain pientä onnistuu ruokapalkalla ilman että jalka ärtyy rasituksesta.

Eka yökin meni hienosti! Luukuunottamatta kissojen kolistelua - olin laittanut portin makkarin ovelle ja kissat hyppi siitä yli mahdollisimman äänekkäästi, tietenkin - ja Juran lussutusta johon heräsin keskellä yötä, koittaa siis tissille. Aamulla löytyy yksi pissa pedin vierestä.

No saahan sitä pissaa päivän mittaan sisältäkin siivota, mutta joka kerta kun ulkona käydään niin hyvin tulee pihalle tarpeet. Aivan! Hakumatkalla hirveää rääkymistä..Auto on hiiukan kummallinen paikka, nyt Ulvilaan mentäessä sinne paskottiin, takaisin tullessa olikin ihan hiljaista - väsytti sen verran ettei jaksanut kuin nukkua :)


Luita pystyy kivasti pitämään lattialla, omaansa saa puolustaa jos sitä juuri sillä hetkellä syö muttei luita tarvitse vahtia omasta mielestä. Tämän Lara sisäisti aika nopeasti - meinasi kerran pärähtää Juralle turhasta ja kiellettiin. Teinkin iltaa varten puikkonokille virikekengät valmiiksi ;)

Märkäruokaa sisällä.

Larpan kanssa käytiin vähän kentällä tokoilemassa. Perus settiä otettiin rauhallisemmin elkein, Lara oli hiukan hämillään kaikista koirista alkuunsa kun on kaks kuukautta ollut lomalla mutta nopeesti se ohi meni kun alettiin tekemään. Kivasti keskittyi, vaikka ite tykkäisin vähän riehakkaammin treenata koiran kanssa, mut nyttei vaan ollut mahdollista. 
OT: Hiukan on semmonen tunne, että anna Laralle liikaa ruokaa :D Tottunut antaan tietyn määrän, mutta nyt se ei kuluta niin paljoa kunnei liikutakaan niin paljon. 


Ei kommentteja: