keskiviikko 14. elokuuta 2013

Metallihirviö

Mistä tämä nyt tuli!!?

Lara on aina hakenut metallikapulaa varmasti ja innokkaasti - no nyt siitä on tippunut tuo varmuus johonkin matkan varrelle??? Edelleen metallikapulasta innostutaan ja piipataan perään jos hiukaakaan hetsaa kapulalla mutta sitten kun se pitäisi ottaa suuhun.. Kapulaa potkitaan, inistään ja pyöritään kunnes se lopulta otetaan suuhun, tiputetaan vähintään kerran matkan varrella ja pöhistään lisää sitten lopulta tuodaan mammalle. Ei..voi..olla..to-del-lis-ta... Kapulan antaminen suuhun pidettäväksi on nyt ihan turhaa, koska siinä ei ole mitään ongelmaa - kapula otetaan nätisti ja jämäkästi suuhun, ei kalisuta, pitää kunnes otan kapulan pois - heittäessä tosiaan hakee myös kapulan pienen venglaamisen jälkeen kuten jo mainitsin MUTTA kun laitan kapulan maahan koiran eteen, otan pari askelta taakse ja annan käskyn tuoda niin se on TOOOOSI hankalaa!!?? O.O Kapulan päälle mennään välillä jopa makaamaan, toisin sanoen kapulaa koitetaan peitellä ja katotaan silleen että "Ei täällä oo mitään tuotavaa, eihän?" urrmurrr... Mistä se ton homman on keksinyt!? 

No, treenaaminen jatkuu, olenkin jo suunnitellut että kerään erilaisia metalliesineitä joita Larpatin saa lue: joutuu alkaa kantelemaan. 

Tunnarissa jatketaan nenätreenillä - pihalla. Sisällä on turhia kierroksia ts. palikat lentelee. 
Ruutu on hie-no! Sinne juostaan jo pitkältäkin matkalta taakse katsomatta! 
Kaukot vaatii etäisyystreeniä ja liikkeestä istuminen varmuutta.

Jos sitten Jurastakin vähän jotain, vauva pääsi taas treeneihin mukaan kun juoksut on juostu. Hakutreeneissä kakara yllätti mamman täysin! Enään ei koitettu rakastaa kaikkia vaan keskityttiin metsään tähyilyyn ja nuuskutteluun, tuolla jossain on ukko hukassa! Selvästi keskittyneempää työskentelyä mitä ennen, tauko on tehnyt hyvää. 
Tokossakin tauko teki hyvää, vaikka pelkäsin että Jura sekoaa kun pääsee kentälle - ei seonnut. Niin päteväna kuunneltiin ja tarkasti. Nyt on takana ensimmäinen ryhmäpaikkistreeni pitkään aikaan, perse muljui puolelta toiselle (kentällä oli 12 koiraa) kävin palkkaamassa kolmesti, kertaakaan ei noussut, ei näyttänyt edes aikeita nousemiseen! Hieno penne! 

Oon kattellut ja miettinyt, että mihin kokeeseen uskaltaisin Juran ilmoittaa - hiukan vielä hirvittää tuo paikkis vaikka treenit nyt on menneet hyvin. Alokasluokka korkataan tänävuonna, se on päätetty!

Ei kommentteja: