maanantai 19. elokuuta 2013

Ajatusten kokoilua

Lisää treenipähkäilyä ja liikkeiden kokoilua. Tokokärpänen on purrut ja pahasti - oikeastaan tämä kärpänen aiheutti elämää muillakin harrastusalueilla mutta kuitenkin.

Juran tokoliikkeiden katsaus
1. Luoksepäästävyys 
Voi härregyyd! vai miten se meni? Tätä ei olla edes treenattu ja Jura tosiaan tarttee treeniä siihen :( Ettei se ole tuomarin suussa.
2. Paikallaan makaaminen ryhmässä 2min 
Babysteps. Yksin pysyy jo tosi hienosti, eikä muljua - pitää vaan lisätä ryhmätreenien määrää, joka nytkin hankaloituu kun ukon loma loppui = ei autoa.
3. Seuraaminen kytkettynä
4. Seuraaminen taluttimetta
Seuraamiset vaatii sitä ainaista ylläpitoa, muutenhan ne on reerassa täysin.
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä
Nyt kun tuo seisominen alkaa sujumaan niin tämä on hidastunut, menee siis hitaasti maahan. Treeniä lisää ja muistuttelua, että kumpi oli kumpi :D
6. Luoksetulo 
Ei olla paljoa treenattu. Tänään kun kokeiltiin niin Jura tuntui unohtavan miten siihen sivulle tultiin? Peruskauraa, ei se ole kone joten en vedä mitään paniikkia tosta - kyllä se sen osaa.
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä
Pysähtyminen on hidasta, voisi olla selvästi täpäkämpi mutta pikkuhiljaa. Oon ollut kauheen laiska treenaamaan tätä liikettä joten ei voi koiraa syyttää :D
8. Hyppy 
Hypystä suoriudutaan aina hienosti! Ei olla tätäkään paljoa treenattu kun ei siinä ole mitään treenattavaa - ylläpitoa.

Aikomus on ilmoittaa Jura 15.9. Huittisiin, tuomarina on Harri Laisi. Mietin vielä kehdataanko edustaa UPK:ta vai ei :D

Larpalla on metsku, kaukot (maasta seisomaan ja etäisyys), ruutu ja tunnari tehotreenissä - ruutu on edistynytkin huimaa vauhtia ja metskun aivopierusta ollaan taidettu päästä yli. Laran kohdalla taas mietityttää juoksut, ne tuloo minä hetkenä hyvänsä joten en oikeen uskalla suunnitella sille mitään tiettyä koetta parin kuukauden sisälle, aikomuksena silti on että voittaja korkataan ennen kuin vuosi vaihtuu! 

Harmituksen paikka iskee siinäkin, että loppuvuodesta kaikki kokeet on hallikokeita ja kaikki Porissa olevat hallikokeet on tva:n hallilla, joka on aikamoinen kaasukammio koiralle - meinaan että tunnistusnoudon vaikeus aste nousee aikamoisiin säfeereihin siellä. Joten tassut ristiin, että joku kiva seura täällä Porin-Ulvilan päässä järkkäisi vaikka "kotihallilla" (AgilitynLumoa-halli) tokokisat vielä tänä vuonna.

Ei kommentteja: