tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tiistai-tokoilua

Ollaan taas päästy treeneissä käymään kun työvuorot ovat antaneet myöden, on niin tyytyväinen olo noihin hurttiin, etten oikeen osaa sanoilla kuvata sitä tunnetta. Laran paikkamakuu näyttää hienolta, lonkallaan makaa mutta tosiaan, tänään saatiin taas onnistunut ryhmäpaikkistreeni lisää - kaksin kappalein. Olen silmäillyt heinä- ja elokuun tokokisoja hiukan sillä silmällä, että jospa päästäisiin Laran kanssa osallistumaan "kotikisoihin". BH-koetta olen myös silmäillyt, pitäisi kaavio opettella kyllä ensin.
Koemielellä tarkistin Laran alokasluokan liikkeiden tason; seuraaminen on kunnossa, välillä pientä painamista huomattavissa ja lepsuja käännöksiä joten siihin pitää paneutua. Liikkeestä maahan on hienolla mallilla kunhan itse muistan antaa napakan käskyn niin myös koiran reaktio on napakka. Liikkeestä seis nyt junnaa, menee sekaisin istumisen kanssa joten syynin alle. Hyppy on kunnossa. Luoksetulo on kunnossa. Looking good.
Juran tokoilu on hienoa katseltavaa tai ainakin voisin kuvitella, koska se on omastakin näkökulmasta hienoa katseltavaa. Pitäisikin saada jotain videota ja kuvia, jotta näkisitte kakaran työskentelyä. Alokasluokan liikkeet tokossa on hienolla mallilla, seuraamiseen kestoa, paikkikseen varmuutta. Liikkeestä seisominen on ainoa liike joka on täysin levällään, joten vauva-askelin sitä kootaan pikkuhiljaan, eiköhän se siitä sitten suttaannu niinkuin muutkin.

Ei kommentteja: