maanantai 10. kesäkuuta 2013

Salon ryhmänäyttely

Mukavan konkkaronkan kanssa käyty Salossa näyttelemässä, Larppakin tapasi pitkästä aikaa kasvismumminsa! Hiukan tytsällä kesti ennenkuin välähti kuka kehtaa kutsua häntä pennuksi, voi sitä ilon ja joukkohysterian määrää! Aurinko porotti ja oli kuuma, ihme ettei auringonpistosta tullut koska itse olen niin onneton käyttämään mitään päähineitä...tulipa sitä myös rötkötettyä puoliksi kevythäkissä Laran kanssa..oli kuuma ja kevarissa viileää..ihmiset tuijotti.

Tuomarina oli Päivi Eerola, joka myös mittautti Juran. enpä huomannut kysyä mitä mitta näytti

Juran arvostelu:
Keskikokoa suurempi, keskivahva. Selvä sukupuolileima. Hyvä pään pituus. Tasapainoiset kulmaukset. Ikään nähden riittävä rintakehä. Kevyet liikkeet. Hyvä karvan laatu. Esiintyy edukseen.
JUN ERI1 SA PN2 vara-SERT

Laran arvostelu:
Hyvä koko. Keskivahva luusto. Selvä sukupuolileima. Alaleuka saisi olla voimakkaampi. Kuonon selkä suorempi. Kaula voisi olla kauniimmin lapoihin kiinnittynyt. Tilava rintakehä. Ylälinjassa pehmeyttä. Riittävät takakulmaukset. Parempi seistessä kuin liikkeessä. Hyvä karvan laatu.
AVO ERI4

Siitä se sertilöinen taas meni juuri nenän edestä, mutta eiköhän ne vielä kerkiä kotiinkin päin joskus tulemaan kun vaan jaksaa käydä ja kiertää! :)

---

Ensi viikonloppuna on rally-toko kisat Riihimäellä. Hiukan jännittää kuinka mennä Juran kanssa radalle, ei olla vieläkään treenattu enkä enään ala..turha niitä on alkaa hinkkaamaan viikkoa ennen koetta.

Ei kommentteja: