torstai 20. joulukuuta 2012

Mitäs sitten?

Mitä tuleva vuosi tuo tullessaan? 
Sen kun tietäisi.

Mitä haluaisin, että se toisi tullessaan?
Laran kohdalla; ALO1:n, paikkamakuun kanssa tai ilman mutta pikkuhiljaa kutina takaraivossa vahvistuu, että se taitaa jäädä pienen tytön haaveeksi. 
Tänään treenailin Laran kanssa penturyhmän häiriöksi ylempien luokkien tokoliikkeitä, lähinnä merkkiä ja ohjattua noutoa sekä kaikkia noutoja - Larppa kun fanittaa aivan järkyttävästi kaikkea missä saa noutaa, ihan sama mitä noudetaan, kunhan noudetaan! :D Alkoi vallan harmittamaankin tietoisuus siitä, että se osaa ne liikkeet; seuraa hienosti, jäävät - upeaa ainakin tällä kertaa, luoksetulo jopa pysäytyksen kanssa ja sitten noinkin yksinkertainen liike kuten paikkamakuu..ei..ei toimi. 
Päätin/totesin/arvioin, että treenitauko taitaa olla paikallaan ihan oman pääkopan takia - ei kestä, miksei se voi toimia - ja Laran kanssa lopetetaanki hallikausi tälle vuodelle. Tammikuussa jatkan sitten enään Juran kanssa, Lara saa kiikkua välillä mukana arkitottis päivinä ja keskittyä agiin, temppuiluun ja kelkkailuun. Luojalle kiitos tosiaan agilitystä, jotain lohduttavaa ja nostattavaa, ei tartte miettiä tokojuttuja (lähinnä paikkista) vaan voi tarkoituksellisesti keskittyä kaikkeen muuhun! 
Agilityssä tietenkin haluan korkata ensi vuonna kisat, mutta se vaatii ahkerampaa keppien treenaamista, onnistuu. Kesällä..kesällä..hmm. Jos jostain vaan löydän rallytokon alkeiskurssin niin sinne mennään Larputtimen kanssa. Pyöritään pitkin kenttää ja sählätään kun mamma ei osaa lukea kylttejä, mikäs sen hienompaa! Jälkeäkin pitäisi taas koittaa kokeilla, kunhan vain saisi treeniryhmän kasaan niin sekin onnistuisi. Tuntuu, että tältä alueelta on maastolajit kuollut ihan tyystin.

No mitenkäs tuo kakara?
Jaa-a kuule. Siittähän on vaikka mihin, mutta missä ajassa? Se on asia erikseen. Tammikuussa aloitetaan agilityn alkeiskurssi WeCA:n leivissä, mitähän siitäkin tulee :} Ja ensivuonna jatketaan tokoa samoissa merkeissä, Agilityn Lumoa hallilla UPK:n opastuksella.
Maastolajit kiinnostaa myös Juran kanssa, mutta noh sama ongelma tulee vastaan; Mistä se ryhmä repäistään? Ja myös hiukan tuo liikkuminen, ikävä mennä 30km:n päähän(esimerkki) vain yhden treenikerran takia. Mutta nyt näillä näkymin..mitään näkymiä ole, lets go with the flow ja katsotaan mihin päästään. Hiljaa hyvä tulee, jos on tullakseen! :)
Vatipäät <3

Ei kommentteja: