torstai 6. joulukuuta 2012

Menoa ja meininkiä

Match Show - chek 
Toko koe - chek

seuravaksi agilityn epikset!

Tänään siis kävin Juran kanssa pyörähtämässä ensimmäistä kertaa kehässä. SIN- tuli tulokseksi, hirrveen kylmä ilma paikoillaan seisomiseen, mutta hienosti tyttö silti esiintyi. Antoi nätisti tuomarin pidellä ja tutkia, rakastamatta liikaa tietenkin. Yllätyin itsekin, että Jura ei kertaakaan hypännyt tuomaria päin vaan keskittyi hienosti napittamaan kädessäni ollutta makupalaa! :D Ravaaminen oli hienoa, ei vetänyt eikä juurikaan pomppinut - kahdesti pomppasi ensimmäisellä kerralla kun oltiin kehässä - mamma on tosi ylpeä neidistä!
Laran kanssa käytiin toko kokeessa, paikkis.. *piip* .. 138 pistettä ja ALO3. 10-0-9-8-9-10-0-10-10, hienot pisteet, mutta ei se auta jos paikkis ei suju :( Treeniä treeniä, muuten pitää kyllä olla todella tyytyväinen Laraan ja sen tekemiseen, koska pakkaspäivät on verottanut liikkumista tosi paljon, joten kierroksia oli kertynyt ja pahasti. Kesällä kokeillaan sitten uudestaan ulkokokeessa.

Huomattiin treenikaverin kanssa ilmoituskin hallin seinällä agiepiksistä. Todettiin heti, että sinne on pakko mennä! Ei siinä mitään häviä kun menee ja kokeilee :)

Ei kommentteja: