torstai 8. joulukuuta 2011

You are a firework

Tulipa eilen illalla askarreltua tylsyyteen. Kiinnostus lopahti kuuden lelun jälkeen (kuvasta siis puuttuu kaksi) kun alkoi värit tylsistyttää eikä muita ollut.
 Jonkinmoinen viehe ehkä? ^.^ Ylhäällä on pienempikin "vieheen" tapainen, Laralle ainakin toimi.

- Totta puhuen askarteluinnostus lähti tästä kipinöivästä pentukuumeesta jota on ollut jonkin aikaa. Kattelin netistä länsigöötanmaanpystykorvan pentukuvia ja on ne vaan söpöjä. Möh, mikä tahansa on pentuna söpö. Sitten menin ja eksyin sivuille jossa oli nahkavauvojen kuvia, aaw <3 Ei ole nahkavaavan voittanutta ^.^
 Sainpas nyt tänkin kuvan lisättyä.

Sylvia on siis lahjakkaasti vallannut ja todennut 250€:n arvoisen sohvan arvoisekseen makuualustaksi.

OT: Syltyn vatsanahat pursuaa..
Kattelin hiukan myös noita kissoja sillä silmällä, että kyllä ne on tainnu vähän massaa molemmat saada leikkauksen jälkeen. Sylvian vatsanahka ainakin roikkuu aika kiitettävästi!
Otinpa tässä joku päivä yhteyttä Tero Strömbergiin, hallin vuokraus asioissa. Pitäisi nyt vaan kuulustella vielä paria kaveria, että lähtevätkö hommaan mukaan. 

Hallin haluaisin vuokrata siksi, koska tässä on nyt pari päivää ollut nätti keli.. mutta siihen se sitten jäikin. Ei tuolla huvita treenata. Kylmää ja märkää, yök. 

Jos kerran viikossa päästään treenaamaan kunnolla ja muuten säädetään kotona, niin edistyminen näkyy vasta joskus ensi keväällä. Eli muutama halli tunti oma kustanteisesti kisamaisia treenejä varten, niin eiköhän ala tapahtua.

Joten halliin mars!

Ei kommentteja: