maanantai 26. joulukuuta 2011

Jouluvuodatus.

Joulu tuli ja joulu meni. Ensi vuonna pysyn kotona, en lähe kiertämään yhtään. Jos joku haluaa lahjan, tulkoon hakemaan.

Kalenteri tuli ennen joulua <3 Ei ihan sellainen kuin piti, mutta hieno se on silti :) 
Larpu on jouluinen <3

Ja Minette myös omalta osaltaan :)
Sylviasta ei ole jouluista kuvaa, koska se varmaan lukee mun ajatuksia...

Kissa katos kuin pieru saharaan kun otin lahjanauhaa ja vilkaisin sitä päin. Pidin sitä selvänä vastauksena, että hän ei haluu olla jouluinen. :)
Lara toimi joulukorttien mallina, eikä kukaan kortista valittanut. Perjantaina on tiedossa tuplatreenit, hienoa hienoa hienoa <3 Seuraaminen paranee taas pikku hiljaa, kyllä se kontaktikin sieltä nousee mukavasti. Pitää opetella itse kävelemään käännöksen oikein, etten pysähdy enkä taklaa koiraa.
Saas nähdä kauanko tota lahjaa syödään :) Kuivaluu, ei ala haisemaan sisätiloissa ja säilyy. 

Aikamoista hiljaiseloa on ollut joulun ajan. Kamalat kelit ja sukuloiminen vaikuttaa aika raskaasti siihen paljonko tulee touhuttua. No ei Lara vielä ainakaan näytä sekoamisen merkkejä! ^.^ Kai se sitten sekoaa treeneihin...
Kissoille tuli joululahjaksi hiirivalo - Minette tykkää aivan sairaasti! Ja napautuksesta piipittävä hiiri/apina(?) mikä lie - Sylvia tykkää! Onnistuinpas hommaamaan jotain mistä molemmat tykkää, mutteivat ala kinaamaan kumpi on kumman! :)

Karkkikippoja on kämppä piukassa. Nam nam.. Harmi vaan, ettei suklaa ole itelle mieluisin. Onneks on salmiakkia <3

Koitinpa tossa edellispäivänä ilmoittautua 8.1. oleviin toko kisoihin. Möh.. täynnä. No tammikuun loppupuolella on vielä toiset, jos sinne mahduttais. Helmikuussakin on ja onhan tässä koko vuosi aikaa :) 

Alkaa pikkuhiljaa jännittää Turun KV, seisotustreenejä ollaan välillä pidetty mutta paremmin ne asiat muistuis mieleen mätsäreissä. Tammikuussa pitäis ennen KV:ta olla yks mätsäri kokemäellä(?) jospa suuntais sinne treenaamaan taas. Hallimätsäri, eipä olla ennen oltu :)

Huomasinpa myös, että 500 on rikottu ennen joulua <3 On se kiva etten turhaan näpyttele :) Kohta on uusi vuosi ja taas ropahtaa yksi naula arkkuun..omaan siis..

Ei kommentteja: