keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Hierontaa

Kamalat ilmat, ei voi muuta sanoa.

Ei näillä keleillä kiinnosta tehdä mitään. Koiraa ei kiinnosta, mua ei kiinnosta. Lähes päivittäin ollaan edelleen frisbeetä heitelty, mutta mitään erikoista aivojumppaa ei olla sen koommin tehty, eli perjantain treenejä odotellessa.

Käytiin perjantain(?) sijoituskasviksen luona ( Judy's Magician ) keskustelemassa niitä näitä. Alkuun suunnitelmissa oli ottaa uudet seisotuskuvat Larpasta, mutta kun sää ei suosinut niin sitten istuttiin sisällä ja rupateltiin.

Eilen (tiistaina) meillä kävi koirahieroja Krista Ritosaari. Tuttu henkilö Laralle ennestään joten vastaanotto oli normaali "kotivastaanotto". Krista kyllä yllättyi niin kuin oletinkin. Lara on selvästi vaisumpi ja välinpitämättömämpi vieraita / osittain tuttuja kohtaan kodin ulkopuolella. Hienosti neiti rauhoittui hieronnan ajaksi, tunnin Krista hieroi eikä kyllä ollut kallista lystiä. Larppa ei kuulemma välttämättä tarvitse säännöllistä hierontaa, selässä oli pieni kipukohta joka sitten meni hukkaankin eikä enään tullut esille muuten minkäänlaisia jumeja ei ollut.

Kerroin myös suunnitelmista agiliidon suhteen ja kuulemma siinä kohtaan jos agilityä alkaa aktiivisemmin harrastamaan niin jumeja saattaa ilmetä.

Tyytyväinen olin hierontaan ja tuntui Larpukin olekan. Hiukan heränneeltä se näytti tunnin jälkeen mutta minkäs teet jos nukahdat :D

Ei kommentteja: