perjantai 30. joulukuuta 2011

Hajoaminen

Aloitetaan mukavasta aiheesta. On hienoa huomata, että alkuvuoden suunnitelmat saakin heittää jäihin. Ehkäpä saankin suunnitella koko vuoden tavoitteet uusiksi?

AVO luokkaa tuskin päästään korkkaamaan, meiltä jää nyt ainakin tammikuun tokokisat ja näyttely käymättä. Treeniä treeniä ja thumps up että päästään helmikuun tokokisoihin!
Kun kaikki voi mennä pieleen..

No asiat ei sentään niin vakavasti ole, vaikka ite hajoilen kun mihinkään ei päästä vaikka taitojen osalta olisi viimein mahdollisuus.
Pitää koittaa keksiä ja järjestää jotain omaa kivaa, nähdä kavereita tms.

Tulis nyt lunta! Kesän lopulla aloitettiin treenaan vetämistä, siis ihan käskystä ja nyt se luonistuu suhteellisen hyvin. Välillä neiti otti omia oikeuksia vetämisen suhteen (pannan kanssa ei onneks sitä tee) mutta valjaissa, sai sitten hiukan muistutella mitenkä asia menikään.
Hyppimäänkään ei päästä. 
Iskän piha on ihan kuravelliä näitten kelien takia. 
Pimeässäkään ei kiinnosta treenata muuta kuin satunnaisesti kepin hakua..ihan hyvää harjoitusta tunnarille. Koira ei näe keppiä (en sen puoliin minäkään) ja joutuu käyttämään nokkaansa. Tähän asti Laran on aika etevästi tuonut aina oikean kepin! =)
Uusi vuosi saapuu, tänään on vuoden viimoset treenit..itse meen vain kattomaan ja kuuntelemaan, Lara saa jäädä kotiin + toivotaan, että saan tänään samalla ohjatun noudon kapulat. Onpahan jotain uutta ensi vuodelle! ;)

Jospa tekisi tänään rentouttavan peltolenkin.. toivotaan, että sää paranee päivän myötä! 







Muistakaa, että 7.1. asti saa pistää kysymyksiä tulemaan! Yksi vasta tullut..

Ei kommentteja: