maanantai 6. tammikuuta 2014

Parasta A-luokkaa!

Juran luustokuvalausunto on tullut ja ilmestynyt myös koiranettiin tuloksena A/A ja 0/0, wuhuu! Pitää Larallekin hiukan tuulettaa kun on noin hienot kakarat pyöräyttänyt, Ippe isää unohtamatta tietenkin, 5/6 pennusta on kuvautettu ja kaikilla A -lonkat.
Nyymendaalin tottelua.
Noin muuten meillä on ollut hiljaista. Riehuttu kotona ja käyty isojen kanssa pyöräilemässä - hirmu kivan harrastuksen kehittelin, tyypit vetää pyörällä. Ei ihan ole siihen kunnon vermeitä (paitsi valjaat) joten vetäminen tapahtuu uhkarohkeasti niin, että koirat on hihnassa ja hihna meitin toisessa kädessä - kivasti on toiminut.

Nyymi on esitellyt parin viikon aikana "pimeää puoltaan" ja saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.. Se nimittäin on koittanut astua Juraa pariin otteeseen ja satunnaisesti koittaa myös mahtailla - astumisen Jura on ottanut leikkinä, mahtailun se katsoo ihan silkkana vitsinä. Laralle Nyymi ei koita pullistella, koska Lara on edelleen se Jumalaa korkeampi henkilö ja tulee todennäköisesti aina olemaankin. 

On niitä auringonsäteitäkin pennusta paistanut, pissat ja kakat tulee pihalle, ruoka maistuu, leikkiminen on kivaa, ihmiset on ihan jees ja reenaaminen on hirrmu kivaa! Hihnassa lenkkeilykin onnistuu jo ilman villihevosmuuveja, ainoa asia mikä ei ole kivaa on kynsien leikkuu mutta eiköhän sekin lopulta iloksi muutu..tai ainakin siedettäväksi.

Ei kommentteja: