tiistai 14. tammikuuta 2014

Missi & Älykkö

Meillä on lunta! Sen varmaan kaikki tietävät joilla on ikkuna asunnossaan mutta oli pakko mainita heti alkuun. Pakkasta on liikaa, siitä miinuksia mutta muuten ihan mahtavat kelit! Säätelin kelkan liinoja taas takaisin vanhaan, eli molemmat menee vierekkäin. Narua ja mustekaloja pitäisi hakea lisää  tulevaisuutta varten sitten kun Nyymikin pääsee hyppäämään aisoihin! Olisi ainakin valmiiksi räpelletty sitten. Uudet valjaatkin pitää hommata ainakin Juralle ehkä Larallekin, mietin vain mistä hankkisin kun tuntuu että kaikissa on rintapalat kovin ohuet. Itse ainakin luulisin että leveämmällä rintaosalla valjaat pysyisivät paremmin keskellä, nuo kunnei pysy enään. Voi olla, että koitan vääntää niitä itse ennen kuin taivun taas katselemaan netistä.

Asiasta seuraavaan..

Kasvistädiltä tuli uutisia, Jura oli SCY:n Satakunnan alaosaston 2013 vuoden näyttelykoira, sarjassa sileäkarvaiset nartut 1. sijalla!  

En ollut tietoinen, että kasvistäti oli Juran edes ilmoittanut sinne mutta olipa mukava yllätys! :)
Laran on olin itse ilmoittanut 2013 vuoden tokokoira kisaan ja 2. sija napsahti noilla kolmella koekäynnillä! Jeejee! 

Pokaali (Juralle) ja kunniakirja (Laralle) tiedossa hyllyntäytteeksi. Pitää varmaan alkaa kehitellä jotain kunnon palkintohyllyä kun alkaa kertymään noita "oikeita" palkintoja pelkkien mätsäripokaaleiden sijaan. 

Noin muuten arki on rullannut tasaisen sammaloituvasti..ei oikeen treenaaminen innosta, pitäisi jostain taas repiä kipinä siihekin touhuun mutta mistä. Extrakurssi on käynyt mielessä, saisi jonkun oikeasti kyttäämään sitä omaakin toimintaa ja kuulisi uuden kouluttajan näkemystä asioihin - omissa treeneissä homma on vähän mennyt siihen, että itse kyttään toisten toimintaa ja treenaan mitä treenaan ilman kenenkään ruoskimista. Not good.

Tai sitten sammaloidutaan kunnes kevät koittaa.. tiedä sitten kumpi on pahempi? Noin kolmen kkn treenitauko vai väkisintreenaaminen?

Ei kommentteja: