lauantai 21. joulukuuta 2013

2013

Kaikenmaailman kissanristiäisissä tuli taas tänävuonna pyörittyä enemmän tai vähemmän. Työ hiukan hidasti harrastelua mutta saatiin sentään jotain aikaiseksi. 

Mitä tuli tehtyä?
Lara
Näyttelyistä sertilöistä ei tullut käteen mutta saatiin sentään hyviä tuloksia muuten!
Vaasa KV AVO ERI
Harjavalta RN AVO ERI1 SA
Salo RN AVO ERI4
Tampere RN AVO EH4

Tokosta saatiin viimein ALO1 ja kaupanpäälle kun hulluuksissani kokeilemaan päätin lähteä tuli myös AVO1 KP:n kanssa plakkariin. Rattaat kun kerran lähti pyörimään niin käytiin katkaisemassa lupaava ykkösputki VOI3:lla saaden "tuomarin suosikki" pystin myös käteen. Joten nyt saa sanoa, että tokon osalta aivan mahtis vuosi takana!

Rally-toko ura korkattu hyväksytysti ALO 79p.

Parissa mätsärissä mammakoira pääsi käymään ja epiksissä käytiin tekemässä useampikin 0-rata!


Jura
Neiti kiersi tänä vuonna näyttelyitä oikeen työkseen ja ruusukkeitakin pukkasi!
Vaasa KV PEK2 KP
Tampere KV JUN ERI4 SA
Mynämäki KV JUN ERI2
Harjavalta RN JUN ERI1 SA
Rauma KV JUN ERI2 SA PN4 vara-SERT
Salo RN JUN ERI1 SA PN2 vara-SERT
Pori KV JUN ERI2
Turku KV JUN ERI1 SA
Tervakoski KR JUN ERI1 SA
Tampere RN JUN ERI1 SA PN3

Lampaita käväistiin myös katselemassa kesällä ja samalla läpäistiin (ev) paimennustaipumustesti, Juran ollessa vasta 10kk.

Rally-toko ura korkattu hyväksytysti ALO 87p.

Toko uran korkkaaminen jäi tältä vuodelta juoksujen ja lopulta jalan leikkauksen takia, ensi vuonna valloitetaan kentät!

Mätsäreitä kierreltiin alkuvuodesta ahkeraan, kunnes Porin seutu hiljeni totaalisesti niiden osalta. Epiksissäkin käytiin näyttämässä kuinka rata vedetään tunteella, ilman taitoa ja möllitokossa käytiin rakastamassa tuomaria.


Nyymi
Yllätystulokas, joka on hirrmu reippaana tutkinut loppuvuoden maailmaa - tutustunut uusiin ihmisiin, niin isoihin kuin pieniinkin. Työmoottoria ollaan kasvatettu ja opeteltu ihan niitä näitä, perusasioita.


Mitä jäi tekemättä?

Laran paimentaippari, konekarhutesti ja BH-koe. Useammassa rally-toko kisassakin olisi voinut (ja pitikin) käydä molempien kanssa. Agility ura jäi epiksiin, ehkä sitten ensi vuonna.

Ei kommentteja: