keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hyvää Vappua!

Nyttei pysty ku meil on treenit ja huomennä pitää olla skarppina.

Noin meikäläinen vastaili eilen kun viihteelle pyydettiin, että hyvää vappua vaan muille - meillä ei löysäillä edes vappuna!

Eilen oli siis yhdeksästä kymmeneen agilitytreenit, vaihteeksi Juran kanssa, joiden jälkeen ei paljoa virtaa ollut lähteä rellestämään - sen sijaan päätin vetää treenien jälkeen kotona lonkeron ja puolikkaan pizzan, jes! 

Tänään herättiin "aikaisin" yhdeksältä hei, vapaapäivänä kuuluu nukkua pitkään.. ja suunnattiin mätsäreihin klo yksitoista reikäreikä. Jura pyörähteli kehässä pari kertaa tuoden kotiin sin3 ja taas lilan ruusukkeen. Nätisti käyttäytyi kuten ennenkin, mitä nyt kehän laidalla piti komean kaverin kanssa lauleskella! Arska paistoi kivasti mutta ikävä tuuli sai näpit jäätymään allekirjoittanut kun ei fiksuna ymmärtänyt ottaa hanskoja eikä autoa ollut käytössä niin tassuteltiin kehän jälkeen reippaasti kotiin, vaihdoin koiran ja lähdin Larpattimen kanssa pyöräilemään.
Kännykkälaatu <3

Ja sitten ihan asian vierestä.. Jura pääsee kattelemaan lampaita Someroon! 
Treenikaverin kanssa saatiin paikat varattua paimennustaipuvuuskokeeseen kamala sanahirviö ja päästään 15.5. kattomaan mitä lassiet meinaan lampaista!

Ei kommentteja: