perjantai 10. toukokuuta 2013

En keksinyt otsikkoa..
Mätsärit menivät Nakkilassa pyllylleen - tosi vähän osallistujia, itsellä on oma mielipide mistä johtuu joten kukin päätelköön omansa. Aamusta satoi mutta onneksi päivä kirkastui ja saatiin lämmin, sateeton mätsäripäivä. Lara oli mukana palloilemassa parantaen omaa tiedostamistani siihen kuinka hienon koiran olen saanut - muutama ihmistä jopa kysyi että "Eikö toi häiritse kun se kattoo koko ajan?" tähän päädyin sitten vastaamaan lyhyesti "Ei, siihen tottuu." Huomasin taas, että ihmisillä tuntuu olevan suurempi hinku tulla lääppimään koiraa juuri silloin kun koira ei kiinnostu heistä tippaakaan. Larppa ei päässyt kehään, sen homma oli tällä kertaa partioida mun mukana ja leikkiä järjestyksenvalvojaa sekä kuljettaa palkintokasseja.

Illalla oli tottistreenit Juran kanssa, josta sain liudan opeteltavia asioita;
  • eteenlähtö
  • eteentulo
  • jäävät liikkeet - nämä nyt kuuluu tokopuolellekin
  • A-estettä edestakas
  • hyppyestettä edestakas
Seuraaminen ja kontakti suoralla ovat reerassa, tekemisen makua löytyy - intensiivisyyttä ja kestoa lisää - käännöksiä pitää treenata useammin.

Koiraharrastusmenoihinkin on tullut muutoksia ja tulee varmasti vielä lisää - itsellä on työtunnit osuneet sopivasti niille päiville kun olisi menoa. Harjavallan ryhmänäyttelyä odotin innoissani - olisin päässyt näkemään Larpan pentuja - mutta meikäläinen on töissä. Onneksi on ihana kasvistäti joka kiikuttaa nämä kaksi porilaisvahvistusta Harjavallan näyttelyyn :) Esittäjistä en sitten sen koommin tiedä..

Ei kommentteja: