lauantai 5. toukokuuta 2012

EH 1 - mielenkiintoista

Paljon taas asiaa yhteen postaukseen, mistähän aloittaisi?

Treenit
No torstaina päästiin treenailemaan Lauran ja UPK:n pk-puolen ohjaajan seuraan UPK:n kentälle. Aseen lomassa treenailtiin - Matti ampui muutamia laukauksia samalla kun tottisteltiin. Huomasin, että Lara hiukan otti paineita laukauksista, ihme, se on ollut muutenkin hermot pinnassa pari viikkoa kun on juoksuja tehnyt. Ei kuitenkaan pakoon koittanut sännätä, tekeminen muuttui hiukan vaitonaiseksi joten osan laukauksista oltiin sitten paikkamakuussa - kivasti meni.
Paikkis on tosiaan Laralla hyvin mennyt luihin ja ytimiin, kannatta karjasta! Nyt pitää vaan vahvistaa sitä muiden koirien läsnäollessa - tosi helppoa, kun ei treeneihinkään päästä! xD
Ruudun kanssa sekoiltiin paljon ja liikaa, alusta käyttöön.

Juoksut alkoivat myös, hiukan mietein että alanko vielä laskemaan päiviä kun vuoto oli vaaleanpunaista, mutta illalla - 4.5. - huomasin sitten muutama kunnon veritippaa lattialla samalla kun treenattiin uutta temppua. Lähtölaskenta voi alkaa ja sitten odotetaan ;)


Agility
No se alkeiskurssi taitaa nyt jäädä, ainakin juoksujen ajaksi. Pistin vetäjälle viestiä, että voidaanko osallistua kun juoksut ovat loppuneet ja ilmoitin myös astutussuunnitelmista. Täysin koirasta tietenkin riippuen, että osallistutaanko lainkaan tälle kurssille vai ei. Eipä alkeiskurssilla kuulemma pahemmin hyppyjä harjoitella, että periaatteessa voisi osallistuakin.

Harjavallan ryhmis meni noh, erittäin hyvästi :D 
Tuomarin lempiväri oli selvästikin sininen, niinkuin Mirakin sanoi. Avoimen luokan narttuja oli 2, molemmille EH ja Larppa sijoittui sitten ykköseksi. Toivotaan, että Porin ryhmiksessä olisi hiukan parempi menestys.

Ei kommentteja: