sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tottista

Kuvia piti tulla, mutta mielestäni videot kertoo paljon enemmän. Hallitreenit, hirveä hälinä, jonka huomasin itse vasta katsoessani videoita, koittakaa kestää! :D







Hiukan tuli tapeltua videoiden kanssa, mutta sainpa ladattua! Seuraamista, liikkeestä seis, liikkeestä maahan. Lisäillään videoita, kun taas hermot kestää bloggerin ja youtuben vammailua. 
Treeneissä Larppa oli hiukan ulalla, seuraamisessa näkyy edistämistä jota saan korjailla ja jossain kohtaa neiti unohti yhtäkkiä mitä tarkoittaa "sivu" :D Aina ei voi voittaa.

Käytiin perjantaina myös Ulvilassa ison luona ja siskokin oli siellä natiaisten kanssa. Lara pääsi viimeinkin vetämään kunnon lastia, hiukan lämmiteltiin ja sitten Hemppu kelkan kyytiin (21kg) ja menoksi. Aika hyvin Lara veti ja Helmillä oli kivaa. Parit spurtit otettiin, ei siis mitään pitkää matkaa vedetty. Kiinnitys kelkkaan saisi olla ylempänä niin onnistuisi vetokin paremmin. Helmi ojensi auttavaa kättä ja hoiti loppulämmittelyn heittelemällä lumikokkareita ja avuliaasti hieroi Laran niskaa ja lapoja, mulle jäi venyttäminen.

muoks// 22:56

Metallikapulan pidosta oli videokin koneella! On tullut selitettyä metallikapulan pidon keskittämisen treenaamisesta ja ajattelin sitten samantien tunkea videon, että miten me sitä oikeen treenataan.

Videolla siis alkuun painan sormenpäillä kapulan reunoista, että kapula pysyy maassa ja kehoitan Laraa pitämään sitä, aina kun koittaa keskeltä nostaa "zippaan" ja palkkaan. Lopuksi sitte heitän kapulaa pienen matkan päähän ja palkkaan heti kun ottaa kunnolla ja oikeastaa kohtaa kiinni ilman, että kapula keikkuu/kalisee leu'oissa. 
Semmosta :)

Ei kommentteja: