sunnuntai 17. elokuuta 2014

Erikoisvoittajaluokan korkkaus

25. päivä on laskettuaika ja aikani kun jahkailin niin päätin osallistua Laran kanssa Ulvilan Palveluskoirien seuramestaruus kokeeseen. Samalla tuli korkattua evl, ei mitenkään huikein tuloksin mutten mitään hirmuista menestystä kyllä odottanutkaan koska treenaaminen on jäänyt taka-alalle viime kokeen jälkeen. 
Paikalla istuminen 10
Paikkamakuu häirittynä 9
Tyypillinen rukoilutyyli (tassut ristissä) ja vajaa perusasento.
Seuraaminen 7,5
Laraa ei kiinnostanut kunnes tuli juoksuosuus, sitten alkoi kiinnostaa. Harmi vaan, että juoksuosuus oli loppupuolella kaaviota.
Z-jäävät 6
Ei se seuraaminen taaskaan oikeen kiinnostanut ja seisominen unohtui täysin.
Luoksetulo 8
Tahti hidastui loppua kohden selvästi.
Ruutu 0
Ensin meinattiin mennä suoraan ruutuun, sitten kun korjattiin ja löydettiin merkki niin ruutuun ei voinut enää mennä kun just siitä kiellettiin!
Ohjattu nouto 0
"Mikä näistä merkeistä kun täällä selän takanakin on merkkejä!?"
Metallihyppynouto 7
Lassien piti hiukan pohtia miten tän kapulan voi tuoda.
Tunnari 0
Harmitus.. Oikea löytyi!! Mutta palautus meni suttaamisen puolelle.
Kaukot 6
Pientä liikkumista ja viimonen maahanmeno vaati kaksoiskäskyn.

EVL0 165,5 pistettä. Tuomarina Tiina Heino.

Kokonaisuudessaan koe meni ihan juuri niin "hyvin" kuin voi kahden kuukauden treenaamattomuuden jälkeen mennä! Moni varmasti miettii, että miksi lähteä kokeeseen jollei ole edes treenannut mutta itse otin kokeen treenin kannalta ja nyt mulla on pohjamittari liikkeisiin. Käteen tästä kokeesta jäi hinku treenaamaan mutta nyt on varmaan aika keskittyä odottamaan maha-asukin tuloa eikä riehua koirien kanssa pitkin kyliä! :D 

Tavoite kuitenkin on loppuvuodesta vielä käydä Juran ja Laran kanssa kokeessa jos vaan saan revittyä tarpeeksi aikaa treenaamiseen - aika näyttää paljonko pikkuihminen alkaa viemään iteltä energiaa ja muovaamaan arkea/menoja uuteen uskoon. 

Ei kommentteja: