torstai 29. toukokuuta 2014

Tokokoe Ulvila

Koe meni sateisissa merkeissä - Jura säästyi sateelta, Lara ei. 

Juran suoritukseen en ole täysin tyytyväinen, se pystyy parempaan ja osaa paremmin mutta ei siitä voi syyttää kuin itseään, meillä on ollut liian vähän kokeenomaista treenaamista joten tyhjä kenttä ilman kanssatreenaajia saa pienen lassien hiukan hämilleen. Siitä huolimatta ykköstulos merkattuna kisakirjaan jatketaan eteenpäin, kokeenomaisilla treeneillä, avoimenluokan liikkeitä silmällä pitäen. 
Petrattavaa on eritoten liikkeestä seisomisessa, edelleen.. Hyppyä aletaan opettelemaan uudestaan, piilopaikkis on täysin uusi asia, noudon palautusta viilataan samaan tahtiin kuin ennenkin ja kaukoja - muuten liikkeet ovat hallussa.

Seuraavaa koetta olen jo kaavaillut Huittisiin kesäkuun lopulle.

 

Laran suoritukseen olen supertyytyväinen. Kaikki jotka vähääkään tietää millainen leidi Lara on, olisivat olleet yhtä ihmeissään kun itse olin tänään. Kylmä viima ja piiskaava sade, silti superlassie suoritti oman osansa moitteetta, yrittäen parhaansa - todella mahtavalla vireellä. Kolmostulos tuli, kolme nollaa ja kaikki noutoja. Hyppynouto hautautui silkkaan huonoon tuuriin, kapula poukki täysin linjasta vinoon, eikä Lara enään palauttaessa hypännyt esteen yli - itseltä puuttui pelisilmää sen verran että olisin antanut lisäkäskyn. Metallinouto oli ihan järkyttävä kun kapula oli kylmä ja märkä, sitä ei pystytty tuomaan loppuun asti. Tunnari levisi haparointiin, potkaisi takajalallaan juuri oikean kapulan kauemmas muista ja se meni siinä. Jatkossa siis treenataan vinoon heittämistä, märkää metallia ja viilataan tunnaria! Tuomari suositteli menemään uudestaan lähiaikana kokeeseen, koska nyt Laralla oli työskentelyssä tekemisen makua enemmän kuin koskaan mutta kuitenkin piti itsensä kasassa, ettei se ryöpynnyt yli.

Seuraava koe onkin Raisiossa erikoisnäyttelyn yhteydessä. Siihen asti pikkuviilauksia ja parit superkivat treenit.

Ei kommentteja: