maanantai 5. toukokuuta 2014

Missien viikonloppu

Lauantaina oli Harjavallan ryhmänäyttely - hyvää seuraa ja kylmää säätä. Juran ensimmäinen visiitti nuorten luokassa meni hienosti, tarkemmin sanottuna näin;

Good topline. Strong mitters and nice neck. Correct bite, good muzzle and skull proportions. Excellent chest and forechest. Good movement and correct hind angulations. Parallel hocks.

NUO ERI1 SA PN4 

Tuomarina Csaba Zolt Lokodi, Romania

Vähän se koitti laukalle nostella, voi johtua omasta vauhdistakin tai ihan vaan kokemuksen puutteesta. Esiinnyttiin myös kasvistädin riveissä saaliilla ROP-kasvattaja ja isossa kehässä BIS2-kasvattaja! 

Kasvisryhmä. Kaikilla höröttää korvat kun tuulee niin vimmatusti.
Sunnuntaina lähdettiinkin ihan yhtäkkisesä päähänpistosta mätsäriin Eurajoelle. Lähdin yksin ja otin kaikki koirat mukaan, hyvä veto! Ensin ei meinattu edes paikalle löytää kun olin huolimattomasti katsonut ilmoitusta ja väärän osoitteen, lopulta kuitenkin päästiin paikan päälle juuri kymmenen minuuttia ennen ilmoittautumisajan loppumista. Ilmoitin Laran ja Nyymin, Jura sai pelleillä turistina. Nyymi esiintyi todella hienosti, kehän vieressä rähisi iso seropi kaikille jotka menivät ohi joten se hiukan häiritsi Nyymiä - pystyi kuitenkin terästäytymään ja keskittyi esiintymiseen kun rähisijä vaan jatkoi älämölöään. Lara meni Laramaisesti - lujaa ja ilman päämäärää - patsasteluosuus meni ongelmitta marmoripatsasta matkien. Jura pääsi odotellessa hiukan painimaan pehkopojan kanssa ja mätsärin loputtua heittelin kaikille hiukan palloa kun vieressä oli sopivasti laajalti nurmikenttää.
Päivän kokonaissaalis oli ihan hintansa väärti, Nyymi SIN1 BIS- ja Lara PUN4. Varsinaisesti vain kolme palkittiin ja BIS-kehästä palkittiin vain voittaja, muita ei edes sijoitettu mutta 15kg ruokaa ja kaiverrettu pokaali lähti mukaan. Tavaroita (15kg ruokasäkki, reppu & 2xkevythäkki) ja koiria oli kyllä ikävä kiikuttaa enään takaisin autoon, parkkipaikka oli suhteellisen kaukana ja oma selkä kiukutteli jo valmiiksi mutta ei parane valittaa, kivaa oli ja yllätin itseni pärjäämällä oikeinkin loistavasti kolmikon kanssa julkisissa tapahtumissa ilman lisäkäsiä. Koirat yllättivät myös, varsinkin Nyymi kun se ei edes meinannut järjestää mitään härdelliä eikä koittanut häsätä ympäriinsä mm. palmikoida hihnoja tms. - liikkuminen paikasta toiseen oli aika vaivatonta. :)

Ei kommentteja: