sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Bitch is back!

Saatiin hienot perjantaitreenit aikaiseksi - Jura pääsi pitkästä aikaa mukaan ja sen seurauksena Lara teki yli-innolla, poikittaen seuraamisessa.
Omassa pihassa on hyvä rallata.

Löysin virheitä Juran työskentelyssä ja omassa ohjaamisessa, jotka alkoi naputtaa - perusmokia toiminnassa enkä ole kiinnittänyt niihin mitään huomiota. Miksi!? Seuraamisen lepsuminen, vaihtelevat äänenpainot käskyissä ja kiero selkäranka - ompahan ainakin jotain mitä syynätä. 
Paikkamakuu meni Juralta hienosti ja näitä onnistumisia tarvitaankin lisää, seuraaminen alkoi pelittämään alku hämmennyksen jälkeen - Jura oli hiukan ulalla kun halliin pääsi. Jääviä pitää syynätä, erotella ne selvästi, treenata erikseen - helpottaa. Tunnaria pitää alkaa tarkemmin pohjustamaan, se on vaan jäänyt ja jäänyt - ruutu on hyvällä mallilla, ihmetyttää miten Jura on hoksannut sen noinkin nopeasti. Ja voi luoksepäästävyys..no ei se maailmanloppu ole jos se moikkaa tuomaria vaan kysymys onkin, että saanko sitä enään tarpeeksi aloilleen sen jälkeen jotta paikkis onnistuisi, oivoi voi.. treeniä.

Hyvääkin löytyi (ettei pelkästään valittamiseksi menisi) ja paljon, kaukot on uponnut kaaliin ja noutojen palautukset viilaamista vailla - muutenkin Juran käyttäytyminen hallilla oli hyvin "ammattimaista" jos noin nyt voi sanoa :D kontaktia pidetään yllä ja seurataan tarkkaan ohjeistusta, pentumainen sähläys ja säätäminen on väistynyt kun tilalle on tullut iso likka, joka tekee asiat juuri niinkuin osaa eikä sinnepäin ja jolle työnteko on vakava asia eikä siihen suhtauduta kepein mielin. 

Jurasta on kovaa vauhtia muovaantumassa työ"moraalinsa" suhteen Laran kopio.

Ei kommentteja: