maanantai 23. syyskuuta 2013

Jos mun pokka pettää

Perjantaina oli aivopierutreenit - Laralla niitä tuli useampi. Ruututreenissä ekalla toistolla Lara lähti viipottamaan viistosti (musta)vasemmalle kunnes käskytin uudestaan ruutuun niin pöhlä puikkis käännähtää ja vilkaisee oikealle, lamppu syttyy pään päällä ja kipittää ruutuun. Mitä ihmettä? Halli oli tyhjä. Ohjatussa noudossa tapahtui samanmoinen, käskytin hakemaan vasemman niin puikkis lähtee kipttämään mun luo kunnes lamppu syttyy taas - uukkari! - ja lujaa hakemaan osoitettu kapula! Noiden päälle Lara teki myös monta hyvää ja puhdasta toistoa, joten ei aihetta paniikkiin. Tunnaritreenit meni aivan mahtavasti, palikat hiukan lentelee vielä - pitää pohtia mitä sille alkaisi tekemään.Voittajaluokan kokeita on silmäilty tarkkaan, lähihalliin ei mennä kokeilemaan onneamme vaan lähetään kauemmas - sitten kun muutto on hoidettu pois alta.


Lopputunnista sitten taas liideltiin, kepit alkaa oikeasti sujumaan - varmuutta vaatii ja Laran ohjauksen seuraaminen on jotain aivan äimistyttävää, jaksaa ihmetyttää! :)


Juran sairasloma on lähtenyt yllättävän kivasti alkuun. Side ja lasta on saanut olla rauhassa, jalalle varataan jo selvästi painoa(käyttää kävelyyn) ja kakaran kipat on hyvin pysynyt koossa vähemmällä toiminnalla. Viime viikolla alkoi näyttää jo siltä, että kohta on kupit nurin - Jura kävi satunnaisesti tylsyyttään härkkimässä mua, Laraa ja Mattia sekä löysi häntänsä! No kyllä, meidän pentu ei koskaan jahdannut häntäänsä.. joten vuosi siinä meni, että häntä löytyi! Sain mojovat naurut. Mutta nyt näyttää siltä että Jura alkaa tottumaan korttelilenkkeihin ja panostettuun pääkopan rasitukseen - kekseinkin eilen aktivointipallon olevan oikeinkin kätevä nurmikolla(sisällä olen pitänyt sitä tosi turhana). Jura pyöritteli pallon tyhjäksi, minä noukein pallon ylös ja Jura nuuskutteli "unohtuneet" namit maasta. Keskiviikkona on lastanvaihto tiedossa, nopeastipa tuo aika tuntuu menevän loppujen lopuksi - muuttoa odotellessa!

Ei kommentteja: