tiistai 16. lokakuuta 2012

Syksy saapuu, talvi tulee

Hirmunen tuuli ja sataa, yhyy..

Mukava aloitus. 

Tokokisoja yrittänyt hirveesti kattella, mutta ei oikeen osaa päättää mihin menis vai meniskö sittenkään lainkaan tänävuonna? Jura on hienosti alkanut hiffaamaan maahan menoa! Nyt menee ne kyynärätkin lattiaan. 

Eipä oo vauva enään niin pieni vauva :)
Mettässä ollaan käyty samoilemassa, kuvat onnistui miten onnistui. Kävellessä on yllättävän hankala tarkentaa.. Tarkoitus oli tehdä mukava kävelylenkki massin mettässä mutta.. No se hiukan venahti. Lopulta tallusteltiin semmoset noin 12-13 kilometriä putkeen. Jura alkoi loppumatkasta olla aikaslailla poikki. 
No kotiin kun päästiin annoin puikkonokille ruokaa, otettiin tunnin päikkärit ja taas riehuttiin! Pentu on terve kun se leikkii..

Nyt uskaltaa sanoa varmaksi, että Larpan jalka on kunnossa! Hienoa kun saa liikuttaa koiraa niin paljon kun koiran oma puhti riittää. Dog-frisbeessäkin ollaan päästy kunnostautumaan, kopit on jo aika varmoja ;) Pitää vaan kehittää lisää temppuja niiden rinnalle. 
Agility, noh.. koitan ite päästä jyvälle koko hommasta. Ei vaan raksuta niin nopeasti ku pitäis. Laralla sen sijaan raksuttaa ja nopeempaakin, kepittely tekniikan se on repinyt jostain!? Kolme kertaa kesällä trewenattiin niitä ennen mammalomaa, eikä nekään treenit mahtavasti mennyt. Viime agikerralla kepitys tahti löytyi jo aika mahtavasti. Ihme hurtta! :)





Syksyisiä kuviakin on tullut räpsittyä kasvattajan järjestämään kuvakisaan. Koipeliini nyt hyppii ja pomppii, pyörii ja hyörii joka kuvassa, mutta minkäs teet. Lara koittaa näyttää edustavalta, mutta se osoittautuu aina suhteellisen hankalaksi varsinkin kun 7 kiloa jalkaa hyppii koko ajan silmillä! Joskus tuntuu, että kaikki ruoka mitä se syö menee jalkojen kasvamiseen.

Ei kommentteja: